Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ben bir dosyayı indirmeden içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayacağım?
virüs totalda url tarama var
şimdi biri diyelim
bu linkimi virüs totale yapıştırcam?
şimdi biri diyelim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(siteyi kafamdan attım) indirme linki bu?bu linkimi virüs totale yapıştırcam?
arkadaşlar ben bir dosyayı indirmeden içinde virüs olup olmadığını nasıl anlayacağım?
şimdi biri diyelimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(siteyi kafamdan attım) indirme linki bu?
hayır.O dosyayı indireceksin.Sonra choose file diyeceksin o dosyayı seçeceksin bekleyeceksin.
şimdi biri diyelimLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(siteyi kafamdan attım) indirme linki bu?
Şöyle, taratacağın linkde dosya indirme linki olacak yani,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu linki scan url kısmına yapıştır ve scana bas ve olan olayı gör 
Bilmeyende konuşmasın lütfen

O zaman siteyi tarar.Dosyayı taramaz.Ve içinde virüs olduğunu anlayamazsın.Dosyayı taratmak için mutlaka indirmen gerekirŞöyle, taratacağın linkde dosya indirme linki olacak yani,Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu linki scan url kısmına yapıştır ve scana bas ve olan olayı gör
Bilmeyende konuşmasın lütfen![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)