Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Evet Arakadaşlar size bi sorum var benım gemim 29 LF3 1 LF4 5 İris 16Bo2 15 hız Goli ( 100K urilik tas.lar var) Şimdi sorum ben buna nasıl daha cok para kastırırım uri ve kredi olarak bota bırakıyorum gün aralıksız acık 12 saat kapalı kalıyor hangi tasarımı alayım ve suanda leno gemi 120K uri var golide hazırda bekliyor giyimmi goliyi suanda lenoya flax kasıp yapyıorum 3 tane flax alıp satıyorum ne önerirsiniz ?
edit: Extralar full gibi gibi
extralarda bunlar ne extra koymam lazım daha
edit: Extralar full gibi gibi
extralarda bunlar ne extra koymam lazım daha
Son düzenleme:
leo yerine vega al ful elit hız 3günlük katlayıcı alarak 31lf 31bo2 argeye hiç girmeden irisleri tamamla ben 8. hariç 7irisimi uri ile almıştım credi kasmayla uğraşmadım irislerde tamamsa arge yapmaya başla tabi skylab da sepromu geliştirmeyi unutma yoksa ilerde çok zor oluyor en az 12-13 seviye olsun yoksa 11. argeden sonra çok beklersin seprom 1000 olsun 2000 olsunda arge dağıtayım diye 24 veya isteiğine bağlı 21 arge tamamsa kutu açmanı tavsiye ediyorum klay gelsin 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)