Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
vruyum beklerim gel kes bakalım aegis + elmasla kendimi ölümsüz hissediyorum 

vruyum beklerim gel kes bakalım aegis + elmasla kendimi ölümsüz hissediyorum![]()
Her canlı ölümü tadacaktır ölümsüz olan yanlız ALLAH'tır

Kardeş bende br2de oynuyorum , pbdo bota kestirceksen büyk npcleri elit kesmediğin sürece zarar edersin niye mi :
1-npcyi x1le keserken sürekli hasar alır pbdo ,sen npcnin sonuna geldiğinde heavily dameged der tamir olmaya gider npcyi kesmez
2-Bu brezilyalılar çok .....
, senin botta olduğunu anladığı anda seni takip eder , npcnin canı sona geldiği zaman sana sıkar, porta kaçınca npcni çalar
3-bizim gecemiz onların en öğleni, online sayısı 1600lere çıkıyor ve x7lere baskın artıyor
4-bota npc kestirceksen ya leonow kullan (eski haritalrda) , yada goli , çünkü pbdoun distanceleri bu 2 gemiye göre , ama yaratık bölümünde cephane seçilen yerdeki min , max ayarlarını ibottaki gibi yaparsan hiç hasar almadan kesersin
5-Tallon kestirmetense , lokum kestirmek daha iyidir , çünkü lokum daha yavaştır , hasar almassın , seni ikibedir boss tallinler ve tallinler rahatsız etmez , onun yerine 80 vuran
lordakia ve 800 vuran sibolnitler rahatsız eder , ve ben x5te sırf loku kestirerek saatte 7,5m yaptığımı hatırlıyorum (10 havoc , 21 lf4)
tavsiyeleri bunlar , br2deki nickim ●şєнιтℓєя●öℓмєz● , eicim , korsana falan gelirsen kasarım[FONT=Verdana, Arial, sans-serif]
[/FONT]
1-npcyi x1le keserken sürekli hasar alır pbdo ,sen npcnin sonuna geldiğinde heavily dameged der tamir olmaya gider npcyi kesmez
2-Bu brezilyalılar çok .....
, senin botta olduğunu anladığı anda seni takip eder , npcnin canı sona geldiği zaman sana sıkar, porta kaçınca npcni çalar3-bizim gecemiz onların en öğleni, online sayısı 1600lere çıkıyor ve x7lere baskın artıyor
4-bota npc kestirceksen ya leonow kullan (eski haritalrda) , yada goli , çünkü pbdoun distanceleri bu 2 gemiye göre , ama yaratık bölümünde cephane seçilen yerdeki min , max ayarlarını ibottaki gibi yaparsan hiç hasar almadan kesersin
5-Tallon kestirmetense , lokum kestirmek daha iyidir , çünkü lokum daha yavaştır , hasar almassın , seni ikibedir boss tallinler ve tallinler rahatsız etmez , onun yerine 80 vuran
lordakia ve 800 vuran sibolnitler rahatsız eder , ve ben x5te sırf loku kestirerek saatte 7,5m yaptığımı hatırlıyorum (10 havoc , 21 lf4)tavsiyeleri bunlar , br2deki nickim ●şєнιтℓєя●öℓмєz● , eicim , korsana falan gelirsen kasarım[FONT=Verdana, Arial, sans-serif]
[/FONT]
neeee ●şєнιтℓєя●öℓмєz● mi kardeş hakkını helal geçen beni pvpde çok patlatmışsın kızdım sana
NİCKİM:тυякιѕн.ρσωєя1
NİCKİM:тυякιѕн.ρσωєя1Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)