- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben 1-4 te sibelon kesicek bir task istiyorum ..tabi sibelon boş yere roket atar kullanmasını istemiyorum.lordakialarda saimonlarda roketatar kullanmasın .sadece mordon ve sibelonlarda roket atar kullanan bi task istiyorum.tabi bunun yanında diğer klasik şeyler olucak ne biliyim kalkan düşünce coni değiştiricek cephane alıcak tabi hepsinden önemli olan gene roket atar. yani ben yapamadım. lüğtfen acil task verin
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öle bir task yokben 1-4 te sibelon kesicek bir task istiyorum ..tabi sibelon boş yere roket atar kullanmasını istemiyorum.lordakialarda saimonlarda roketatar kullanmasın .sadece mordon ve sibelonlarda roket atar kullanan bi task istiyorum.tabi bunun yanında diğer klasik şeyler olucak ne biliyim kalkan düşünce coni değiştiricek cephane alıcak tabi hepsinden önemli olan gene roket atar. yani ben yapamadım. lüğtfen acil task verin

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öle bir task yok![]()
o zaman yapsınlar bot lordakialara bile roket atar kullanıyor. 45 dakikada 2 mil para kaybettim
- Konular
- 120
- Online süresi
- 21m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 94
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Malesef öyle bir şey mevcut deil.Sadece sibelon taskı yap.
Yada saimon lordakia taskı yap ayrı olarak
Yada saimon lordakia taskı yap ayrı olarak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)