Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
ben 1-4 te sibelon kesicek bir task istiyorum ..tabi sibelon boş yere roket atar kullanmasını istemiyorum.lordakialarda saimonlarda roketatar kullanmasın .sadece mordon ve sibelonlarda roket atar kullanan bi task istiyorum.tabi bunun yanında diğer klasik şeyler olucak ne biliyim kalkan düşünce coni değiştiricek cephane alıcak tabi hepsinden önemli olan gene roket atar. yani ben yapamadım. lüğtfen acil task verin
öle bir task yokben 1-4 te sibelon kesicek bir task istiyorum ..tabi sibelon boş yere roket atar kullanmasını istemiyorum.lordakialarda saimonlarda roketatar kullanmasın .sadece mordon ve sibelonlarda roket atar kullanan bi task istiyorum.tabi bunun yanında diğer klasik şeyler olucak ne biliyim kalkan düşünce coni değiştiricek cephane alıcak tabi hepsinden önemli olan gene roket atar. yani ben yapamadım. lüğtfen acil task verin

öle bir task yok![]()
o zaman yapsınlar bot lordakialara bile roket atar kullanıyor. 45 dakikada 2 mil para kaybettim
Malesef öyle bir şey mevcut deil.Sadece sibelon taskı yap.
Yada saimon lordakia taskı yap ayrı olarak
Yada saimon lordakia taskı yap ayrı olarak

Malesef öyle bir şey mevcut deil.Sadece sibelon taskı yap.
Yada saimon lordakia taskı yap ayrı olarak![]()
sade sibo kessem bana dalan npc ler canımı azalıtıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)