mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Buyrun arkadaşlar kappa hercules bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kankks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kappa kapısının diroit tasarımı verme şansı serverdaki tüm kappa kapıları arasından %25dir
yani her 4 kapıdan birinde hercules veriyor
şimdi bu benim yaptığım kapı serverdaki 580. kapı idi ve hercules verdi. 576. hercules verdi 572. de hercules verdi ama arada bi kapı yaparsan mesela 571. kapıyı yapan güçlendirici aldı.
2 saattir bekliyodum biri kappa yapsında boş alsın sonra ben girim herculesi alim diye
serverda 3 kapı daha yapılınca sıra gene herculese dönecek
S.S.S :
1. Toplam kapı sayısını nerden öğrenebilirim?
Şeref salonu gg kappa adeti her oyuncunun tek tek sayın. Uzun olmasın diye mesela 63 kişi 2 tane kappa yapmışsa hemen 2 ile çarpın 126 yazıp ekleyin kolaylık olsun.
2. Serverda aynı anda 2 kişi kappa yaparsa ne olcak?
ödülleri almadan önce kapıdan çkın son bi kez şeref salonundan kontrol edip öyle girin.
3. Lf4'ü nası alabilirim?
toplam kapı sayısını 4e böldüğünüzde 1 kalanını veriyorsa 1 sonraki kapı Lf4 vericek demektir.
4. Bu taktik zetada da işe yarar mı?
Hayır. Çünkü sistem ilk zeta yapanlara direk havoc ödülünü veriyor ve bu da serverdaki şans sırasını bozuyor onu bulamazsınız .
[Ç]alıntıdır :D

böyle birşey yok zero sitesinden alıntı. ve denendiği için vermemiş bu sadece birinin ağızından çıkan birşey.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri