HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yok ahmet değil başkası
oyle bi hile varsa ögrensek süper olur
bilen varsa lütfen paylassınDerken !?size bir ipucu dream fancyden alıntıdır !!!!!!!!!
Ben yabancı bir serverde oynuyorum
, bizim tsmize gelen çok sevdiğim bir amerikan admin var (nick vermiyim sadece RA_G***...... , belki tanır birileri) , paralı oyuncuysanız ( haftada 1milyon uridyum çeken yani [haftada 1milyon çekemesemde düzenli uri çekiyorum] , iletişime geçmiştim bir kere belli bir ücret karşılığı her türlü ban kaldırılıyor , uyarılar sıfırlanıyor
tr serverlerinde oynamadığım için bilmiyorum böle bir şey varmı
, bizim tsmize gelen çok sevdiğim bir amerikan admin var (nick vermiyim sadece RA_G***...... , belki tanır birileri) , paralı oyuncuysanız ( haftada 1milyon uridyum çeken yani [haftada 1milyon çekemesemde düzenli uri çekiyorum] , iletişime geçmiştim bir kere belli bir ücret karşılığı her türlü ban kaldırılıyor , uyarılar sıfırlanıyor
tr serverlerinde oynamadığım için bilmiyorum böle bir şey varmıŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)