HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben yabancı bir serverde oynuyorum, bizim tsmize gelen çok sevdiğim bir amerikan admin var (nick vermiyim sadece RA_G***...... , belki tanır birileri) , paralı oyuncuysanız ( haftada 1milyon uridyum çeken yani [haftada 1milyon çekemesemde düzenli uri çekiyorum] , iletişime geçmiştim bir kere belli bir ücret karşılığı her türlü ban kaldırılıyor , uyarılar sıfırlanıyor
tr serverlerinde oynamadığım için bilmiyorum böle bir şey varmı
Var var bizde de var öyle adamlar ban kaldırıyor lf4 havoc falan satıyor ve gemi loglarında bunlar gözükmüyor ban riski 0
adam 5 zeta yapmış 10 havocu var mesela tr5te 
Var var bizde de var öyle adamlar ban kaldırıyor lf4 havoc falan satıyor ve gemi loglarında bunlar gözükmüyor ban riski 0adam 5 zeta yapmış 10 havocu var mesela tr5te
![]()
illa öyle düşünmemek gerek kutudan da çıkmış olabilir
Haklısın fakat bu darkrobitte öle olaylar varki aklımz hayalim duruyor misal , sen paralı oyuncusun , yeni bir hesap açıp fullüyosun (atıyorum 10m uri çekiyosun) , ve o serverin pis işleriniilla öyle düşünmemek gerek kutudan da çıkmış olabilir
yürüten adminle anlaşırsan senin bu fullediğin çarı sıralmaya sokuyolar
yani sen para vererek 0 tpli çarı 150, sıraya kadar sokabiliyorsun 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)