Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaş küçük sorunlardan dolayı aynı konuyu konuyu 3. kez paylaşıyorum bu kez her şey tamam 
Aim bot nedir ? aim bot size küçük bir yardımcıdır siz sadece ateş edersiniz
ama bu bot biraz wall da denebilir çünkü adamları uzak mesafeden de gösteriyor
Kullanımına gelince çok kolay tabi ki önce rardan dosyamızı çıkartıyoruz bu kalsın bir köşede , öncelikle counteri açıyoruz sonra masa üstüne geri dönüp indirilen dosyanın içindeki ' Leis.exe'yi açıyoruz ve oyunumuza geri donup istediğiniz , sxesiz , servere giriyorsunuz
Yazılı olarak anlattık aim botumuzu şimdi gelelim videolu anlatıma ..
'Videoyu az süre çektim çünkü boyutu gb oluyo sonra yüklemek saatlerce oluyor kusura bakmayın
Hatırlatma , c.s 1.6 ya yönetici olarak girenler hileyi de yönetici olarak açsın
Bir teşekkürü çok görmeyin lütfen arkadaşlar

Aim bot nedir ? aim bot size küçük bir yardımcıdır siz sadece ateş edersiniz
ama bu bot biraz wall da denebilir çünkü adamları uzak mesafeden de gösteriyor
Kullanımına gelince çok kolay tabi ki önce rardan dosyamızı çıkartıyoruz bu kalsın bir köşede , öncelikle counteri açıyoruz sonra masa üstüne geri dönüp indirilen dosyanın içindeki ' Leis.exe'yi açıyoruz ve oyunumuza geri donup istediğiniz , sxesiz , servere giriyorsunuz
Yazılı olarak anlattık aim botumuzu şimdi gelelim videolu anlatıma ..
'Videoyu az süre çektim çünkü boyutu gb oluyo sonra yüklemek saatlerce oluyor kusura bakmayın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hatırlatma , c.s 1.6 ya yönetici olarak girenler hileyi de yönetici olarak açsın
Bir teşekkürü çok görmeyin lütfen arkadaşlar

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)