HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa arkadaŞlar Öncelİkle ses sorunum var ve Çok Önemlİ yardimci olursaniz sevİnİrİm..
1.mİkrofon bİlgİsayar ayni
2.İŞletİm sİstemİ ve herŞey ayni
sorun Şu kİ bİlgİsayara mİkrofonu taksamda takmasam da mİkrofonu ses denetİmİnden aktİf ettİĞİmde
bİ kÖtÜ ses gelİyor ve bu benİm kayit almama bİr engel..sorun mİkİ taksam da takmasamda ayni Şeyİ yapiyor
bÜtÜn herŞeyİ denedİm yİnede olmadi
ses karti drİver yÜkledİm
sese engel olacak engellerİ kaldirdim klonlar vardi onlari modemlerİ vs..
Harİcİ deĞİldİ harİcİ ses karti aldim.
Onunda yÜkledİm ayni ses verdİ ve olmadi hİÇ bİr Şekİlde
laptoba taktim haporlÖrÜ ve mİkİ ayni Şey olmadi.laptopda gÜrÜltÜ tutma akustİk eko İptallerİ İŞarerlİ
oldugunda ayni ses Çikmiyor onlari kaldirdigimda ses Çikiyor.sorun nedİr bİlemedİm.yardimci olabİlecek varsa lÜtfen
cvp versİn mantikli ve olabİlecek sorunlar..
Ayni Şekİlde baŞka Şehİrde baŞka bİlgİsayarda yapmaya ÇaliŞtim yİne hata verdİ sorun bende mİ manyetİk mİyİm İŞİn
Şakasi bİ yana anlayamadim bİr tÜrlÜ .. Bİlgİsayarim xp dİr wİn 7 de yaptim fayda etmedİ.xp ye gÖre yardimci olursaniz İyİ olur..bİde mİk mİxer olarak da fayda etmedİ.her zaman ayni Şekİlde yaptigim Şey bİrden bozuldu ne oldu anlamadim.
Cvp verenlere tekrar tŞk.ederİm
1.mİkrofon bİlgİsayar ayni
2.İŞletİm sİstemİ ve herŞey ayni
sorun Şu kİ bİlgİsayara mİkrofonu taksamda takmasam da mİkrofonu ses denetİmİnden aktİf ettİĞİmde
bİ kÖtÜ ses gelİyor ve bu benİm kayit almama bİr engel..sorun mİkİ taksam da takmasamda ayni Şeyİ yapiyor
bÜtÜn herŞeyİ denedİm yİnede olmadi
ses karti drİver yÜkledİm
sese engel olacak engellerİ kaldirdim klonlar vardi onlari modemlerİ vs..
Harİcİ deĞİldİ harİcİ ses karti aldim.
Onunda yÜkledİm ayni ses verdİ ve olmadi hİÇ bİr Şekİlde
laptoba taktim haporlÖrÜ ve mİkİ ayni Şey olmadi.laptopda gÜrÜltÜ tutma akustİk eko İptallerİ İŞarerlİ
oldugunda ayni ses Çikmiyor onlari kaldirdigimda ses Çikiyor.sorun nedİr bİlemedİm.yardimci olabİlecek varsa lÜtfen
cvp versİn mantikli ve olabİlecek sorunlar..
Ayni Şekİlde baŞka Şehİrde baŞka bİlgİsayarda yapmaya ÇaliŞtim yİne hata verdİ sorun bende mİ manyetİk mİyİm İŞİn
Şakasi bİ yana anlayamadim bİr tÜrlÜ .. Bİlgİsayarim xp dİr wİn 7 de yaptim fayda etmedİ.xp ye gÖre yardimci olursaniz İyİ olur..bİde mİk mİxer olarak da fayda etmedİ.her zaman ayni Şekİlde yaptigim Şey bİrden bozuldu ne oldu anlamadim.
Cvp verenlere tekrar tŞk.ederİm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)