Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ban Yiyenler İçeri :( ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mertxxcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Banlananların Charları ?

• Premium Charımdı

• Premium + Kaylayıcılı Charımdı

• Katlayıcı Cekmişdim

• Normal Düz Chardı

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Valla ben TırsTım Artık Pazartesi Salı Hatta Carsamba bile koymucam gerci char dandik ama :D yeniyim bnm herseyim :D

Bakalım Ne sonuc cıkcak yarına kadar herkez yattı sanırım :d

13 Lf4 Çar Gitti 5 Havoc 9 İris (1 apis Var) Hepsi 10 Lvl Hesap gitti almanyada :S

senin acın daha büyük ama her gün bot yaparsanız gidenin arkasından anca su içersiniz
ben artık koymuyorum bugünde kapı yaptırdım 2 epsilon şimdide beta yaptırıyom sonra pc kapatcam
yarında cubi yapıcam

senin acın daha büyük ama her gün bot yaparsanız gidenin arkasından anca su içersiniz
ben artık koymuyorum bugünde kapı yaptırdım 2 epsilon şimdide beta yaptırıyom sonra pc kapatcam
yarında cubi yapıcam

Fullenenlerin İşi Rahat :D

13 Lf4 Çar Gitti 5 Havoc 9 İris (1 apis Var) Hepsi 10 Lvl Hesap gitti almanyada :S

ABİ Napmssn sen ya o char Bota konulurmu Geçmiş Olsun :S :(

yarında cubi yapıcam
<

Cubiye bomboş kimse yok tek gidiyorum tek düşman var elmas için uri biriktiriyodum 76k uri vardı :S ve sadece bu gün bota koydm dün zetaya girdim pazartesi pala toplattım sabah bi baktım 1.06 yazıyordu 1. saate ban yemiişim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri