Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Valla ben TırsTım Artık Pazartesi Salı Hatta Carsamba bile koymucam gerci char dandik ama
yeniyim bnm herseyim 
Bakalım Ne sonuc cıkcak yarına kadar herkez yattı sanırım :d
yeniyim bnm herseyim 
Bakalım Ne sonuc cıkcak yarına kadar herkez yattı sanırım :d
13 Lf4 Çar Gitti 5 Havoc 9 İris (1 apis Var) Hepsi 10 Lvl Hesap gitti almanyada :S
senin acın daha büyük ama her gün bot yaparsanız gidenin arkasından anca su içersiniz
ben artık koymuyorum bugünde kapı yaptırdım 2 epsilon şimdide beta yaptırıyom sonra pc kapatcam
yarında cubi yapıcam
senin acın daha büyük ama her gün bot yaparsanız gidenin arkasından anca su içersiniz
ben artık koymuyorum bugünde kapı yaptırdım 2 epsilon şimdide beta yaptırıyom sonra pc kapatcam
yarında cubi yapıcam
Fullenenlerin İşi Rahat
13 Lf4 Çar Gitti 5 Havoc 9 İris (1 apis Var) Hepsi 10 Lvl Hesap gitti almanyada :S
ABİ Napmssn sen ya o char Bota konulurmu Geçmiş Olsun :S

<senin acın daha büyük ama her gün bot yaparsanız gidenin arkasından anca su içersiniz
yarında cubi yapıcam
Cubiye bomboş kimse yok tek gidiyorum tek düşman var elmas için uri biriktiriyodum 76k uri vardı :S ve sadece bu gün bota koydm dün zetaya girdim pazartesi pala toplattım sabah bi baktım 1.06 yazıyordu 1. saate ban yemiişim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)