Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

sizce hangi diroit dizilimini almalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GeneralSmoker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben bota devamlı kutu toplatıyordum ama şimdi biraz kredi lazım oyzden bota kristallon kestirecem ama kristallonda gemi 2-3 tane kestikden sonra kalkanı azalıyo ve sürekli tamir olmaya gidiyo bu yüzden diroit tasarımı alacam ama 2 tanesi arasında kararsız kaldım biri kalp tasarımı gemiye %10 kalkan %20 dp veriyor ve %5 vuruş azaltıyor diğeri ise elmas tasarımı her saniye gemindeki max kalkan değerinin %1 ini veriyor ve %30 dp düşürüyor yani 500 bin kalkan varsa her saniye 4 bin kalkan veriyor ama dpyide %30 azaltıyor arkadaşlar bu diroit dizilimini bot dışında oynarkende kullanmak istiyorum sizce hangisini almalıyım bu arada 2 hangarım var 1.si goli diğeri aegis sizce hangisi hem botta hemde normal oynarken işe yarar

bende elmas düþünüyorum ama elmas kullanan kiþi leri hiç görmüyorum neredeyse herkes kalp kullanýyor

Elmas+aegis=cubi kredi kasmak icin.Argende saglamsa elmastan sasma ben ful lf3 ful bo2 17 arge goliyim cubiyi tek kesebiliyorum biraz elit kullanarak.elmas almadan once yariya bile getiremiyordum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri