- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Chicago daki Raw şovu, çok hareketli görüntülerle başladı. CM Punk, Raw başlamadan dakikalar önce backstage de Jerry Lawler'la kavga ediyordu ve en sonunda Lawler'ı bir tekmeyle yere serip, görevliler tarafından oradan uzaklaştırıldı. Raw b
aşladıktan sonra Sheamus ringe geldi.
World Heavyweight Champion Sheamus, Chicago da hiç bitmeyen bir parti olduğunu söyledi ve sözü Alberto Del Rio'ya getirdi ancak o anda CM Punk'ın müziği duyuldu. Punk tribünlerden inanılmaz bir reaksiyon aldı ve konuşmaya başladı. Punk, "benim memleketimdeki hayranlara konuşmamalısın çünkü sen burada ancak daha sonra ilgi görebilirsin." Diyerek sözlerine başladı ve taraftarlara dönüp; "Herkes ne yapıyor !?" diyerek hal hatır sordu.
Punk şöyle devam etti; "Beni Lawler'la kavga ederken gördünüz ama onun bana arkadan saldırışını görmediniz. Onu Chicago tarzıyla dağıttım. Jerry'e saygıyı öğretiyorum ama John Cena'yla uğraşmak zorunda kaldım. Raw 1000'de Jerry benim WWE Evrenine sırtımı döndüğümü söyledi. Size arka mı döndüm mü ? kim Jerry ile birlikte ? John Cena geçen hafta Jerry'i kurtararak onunla birlikte yer aldı ve saygısızca davrandı. Cena ve Lawler WWE Evrenine sırt çevirdiler!"
O sırada Sheamus Punk'ın lafını bölerek konuşmaya başladı. Bu taraftarın büyük tepkisine yol açtı. Sheamus saygı istediğini çünkü WHC olduğunu söyledi ve Punk'la karşılaşmak istediğini söyledi. Punk ise "bu gece değil" diyerek yanıt verdi ve Sheamus'tan çenesini kapamasını istedi. Sheamus, "k*çından konuşuyorsun" dedi ki, o anda AJ Lee geldi. AJ, Alberto vs. Cena maçını duyurdu. Bir diğer duyurduğu maç ise; Sheamus vs. CM Punk'tı..
Randy Orton ve Dolph Ziggler, geçen hafta Smackdown'da yaptıkları maçı bu kez Raw'a taşıdılar ve bu sefer rövanş mücadelesini Mr.Money in the Bank Dolph Ziggler kazandı.
Maçtan sonra ITC The Miz, Michael Cole'a katılarak yorumculuk yaptı.
Geçtiğimiz gece Raw şovunda Sin Cara & Rey Mysterio bir kez daha güçlerini birleştirdiler ve Tensai/Cody Rhodes ikilisini mağlup ettiler. Bir süredir ortalarda gözükmeyen Tensai'de yeniden aksiyona dönmüş oldu.
(Benim kafama takılan; Sin Cara tuşu yaptı ama Rey'in müziği çaldı. İlginç..)
Sheamus karşılaşmak istediği 7 güreşçiden biri olan CM Punk'la dün gece yüz yüze gelecekti fakat bu gerçekleşmedi. Punk ringe pantolonuyla geldi ve bir mikrofon alarak şunları söyledi;
"Sheamus, bu şehir hakkında pek çok şeyi bilmiyorsun. Onlar bana saygı duyuyorlar ve aldığım her kararı saygıyla karşılıyorlar. İnsanlar İşçi bayramı için izin kullanıyorlar, şimdi bende aynını yapacağım ve eminim buna saygı duyacaklardır."
Punk bu sözlerden sonra mikrofonu atıp oradan ayrıldı. Sheamus ise mikrofonu alıp; "çekip gitmen saygısızca, onlar bu maçı görmek istiyor!" dedi ama Punk çoktan backstage'e varmıştı. AJ Lee Punk'ı durdurmak istedi ama Punk "bu kişisel günüm, benim kontratımı gözden geçir" deyip orada bekleyen arabaya atladı ve uzaklaştı. AJ ise oraya gelen M.Striker'ın sorularını cevaplamadan Sheamus'a rakip aramaya gitti.
CM Punk'ın İşçi Bayramı nedeniyle izin kullanmasından dolayı Sheamus'ın rakibi Jack Swagger oldu. Alberto Del Rio'nun konuk yorumcu olarak yer aldığı karşılaşmayı Sheamus kazandı ama maçtan sonra olaylar çıktı. Sheamus, NOC'a 2 hafta kala Alberto ve Ricardo'yu dağıtıp ayakta kalmayı başardı.
Geçtiğimiz gece Raw da RawActive üzerinden taraftarlara "Kane ve D.Bryan bu gece ne yapmalı ?" şeklinde bir soru yöneltildi. Seçeneklerden en ilginci "kucaklaşmak" anlamına gelen "hug" sözcüğüydü. Hug galip geldi ve Kane-Bryan ikilisi ringte kucaklaştı. Sonrasında olaylar patlak verdi; Bryan ve Kane, kavgaya tutuştular. Kane Bryan'ın boynuna sandalye geçirdi, üzerine uçacaktı ki dışarıdan gelen diğer hakemler ona müdahale etti.
Bryan o anda sandalyeden kurtulup sandalyeyi eline aldı ve Kane'e bir tane patlattı. Ardından ringten uzaklaştı. Muhtemelen NOC'ta bu ikili tekrar kapışacak.
Bir önce ki US Şampiyonu Santino Marella, Raw da bir kez daha rövanş için Antonio Cesaro karşısındaydı. Cesaro kötü bir sürpriz'e izin vermeyerek rakibini mağlup etti ve kemerini korudu.
Vickie Guerrero geçen hafta yaşananlarla alakalı olarak ringe geldi ve AJ gelmeden gitmeyeceğini söyleyerek ring ortasına sandalye kurdu ve oturup beklemeye başladı. Raw GM'i AJ ringe geldi ve yönetim kuruluyla konuştuğunu söyleyip, kişisel olarak özür dilediğini ifade etti. Sonrasında Vickie, AJ'e bir tokat patlatıp ringten ayrıldı. AJ ise sinir krizleri geçirdi.
Heath Slater Raw şovunda mağlubiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve yenilgi serisini sürdürdü. Slater'ın rakibi Zack Ryder idi. Zack Ryder, son iki haftadır galip gelmekte.
Gecenin Main event'ı oldukça güzel bir maça sahne oldu. Şikagolular'ın biraz soğuk davrandığı John Cena, Falls Count Anywhere Match'ta Alberto del Rio ile kapıştı. Del Rio'nun kişisel anonsörü Ricardo, Sheamus'tan yediği Brogue Kick yüzünden main event'ta patronunu anons edemedi.
Maç normal olarak backstage'e kadar taşındı. Cena, Alberto'nun Armbreaker denemesinden kurtulup ona AA patlattı ama bir anda CM Punk çıkageldi ve Cena'ya Roundhouse Kick ile saldırdı. Sonra da Alberto'yu Cena'nın üzerine yatırdı ve maçı Cena'nın kaybetmesini sağladı. Punk'ın Cena'yla işi bitmemişti; Punk, Cena'yı gecenin erken saatlerinde gördüğümüz siyah arabanın yanında omuzladı ve arabayla birlikte bir GTS patlattı. Sonrasında başına eğilip; RESPECT dedi ve arabaya binip kemerini kaldırdı. Araba oradan ayrılırken bir anda kamera sürücü camına yanaştı ve Paul Heyman gözüktü. Cena'nın yerdeki görüntüsü ve taraftarların "CM Punk!" tezahüratları eşliğinde Monday Night Raw'un bu haftaki bölümü de sona ermiş oldu.
-Evet,söz ettiğimiz önemli senaryo Heyman & Punk işbirliği olsa gerek.
Son düzenleme: