HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
alpha da yapamazsın bence bu forumdaki oyunu bilmeyen herkes yaparsın yaparsın diyip duruolar .. 2-3 kere şahit oldum boyle seylere sonradan konu acıyorlar yapamadım bos yere heyecanlandırdınız die falan filan .. bence daha iyi gemin olana kadar ugras sonra yaparsın 

o sizin taskınız ve playerlığınızın kötülüğühttp://www.turkmmo.com/darkorbit/2248843-gemimim-son-hali-yorumlara-rep.html
Ben bu charla Beta Yapamadım :S pbdo bot
mesela 7iris 1 flax aegisim 15 arge full fl3 16bo2 4 lf4 full diminisher kovalıyorum 5 senedir oynuyorum 10 yaşından beri.
o sizin taskınız ve playerlığınızın kötülüğü
mesela 7iris 1 flax aegisim 15 arge full fl3 16bo2 4 lf4 full diminisher kovalıyorum 5 senedir oynuyorum 10 yaşından beri.
eee bunda ne varki ben 9 iris 5 lf4 27 arge vega kapıştık 5 dakka en sonunda gitti özellik kullandı kaçtı

o sizin taskınız ve playerlığınızın kötülüğü
Bana player lik öretin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)