HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Size GArip Gelebilir Ama 2 Sene Boyunca Yaptığım Projelerin Karşılığını Alıyorum. Oyun İçi Grafik Tasarım Yapıyorum. Sonunda Emeğimin KArşılığını Aldım.
Sizce Çokmu Zor Gameforce Yetkilisi Olmak İlerde Zaten Metin2 Vb. Gameforce Oyunlarındaki Yeni Tasarımlarımda Görüceksiniz
Sizce Çokmu Zor Gameforce Yetkilisi Olmak İlerde Zaten Metin2 Vb. Gameforce Oyunlarındaki Yeni Tasarımlarımda Görüceksiniz
Son düzenleme:
İyide Benim Anlamadığım İmzayla Alakası Ne Tercih Meselesi Bu Herkes İstediğini Koyabilir.
İyide Benim Anlamadığım İmzayla Alakası Ne Tercih Meselesi Bu Herkes İstediğini Koyabilir.
Mecit Haklısın Ama Herkes İnanmaz Gameforceye Girmeme...
Mecit Haklısın Ama Herkes İnanmaz Gameforceye Girmeme...
İyide Abi İmkansızlar Başarmakla Güzel Zaten Şimdi Bir İmza Yüzünden Görmesem İnanıyordum Demeleri Yanlış Anlamasınlar Saçma Geliyor Bana
İyide Abi İmkansızlar Başarmakla Güzel Zaten Şimdi Bir İmza Yüzünden Görmesem İnanıyordum Demeleri Yanlış Anlamasınlar Saçma Geliyor Bana
Beni Biliyosun Sen Bu Tarz Söylemleri Çok Takmam Ben Ben Başardığımla Kendime Yüceyimdir Anlayan Anlar Anlamayanda Kendi Bilir Zaten.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)