Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Rusya /Güncel Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NooFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 310
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Vidioyu düzeltim bende iste bazen iyi oynuyom bazen kötü ama senin benden kat kat iyi oynadığına eminim....
Point blank gel kapısak orda ustayım D
Point Blank hiç oynamadım bilmem , orda ustayım diyorsan ustasındır :D wolfteam konusunda iyi oynarım kd oranım 3'ten aşa düşmedi şimdi 4'e yakın :cool: ,

bu arada video'da hile kaçıncı dakika da uzun geldi izleyemedim ?

Point Blank hiç oynamadım bilmem , orda ustayım diyorsan ustasındır :D wolfteam konusunda iyi oynarım kd oranım 3'ten aşa düşmedi şimdi 4'e yakın :cool: ,

bu arada video'da hile kaçıncı dakika da uzun geldi izleyemedim ?
Adam öğretici modda gibi istediğini oluyor iste bahama levithan asmon falan hiel o öğretici modda ama baskalarıyla...
Bugün Türkte bi adam kurtavı r de hile yaptı yarın uplarım adam ölümsüzdü sinir olduk...

Adam öğretici modda gibi istediğini oluyor iste bahama levithan asmon falan hiel o öğretici modda ama baskalarıyla...
Bugün Türkte bi adam kurtavı r de hile yaptı yarın uplarım adam ölümsüzdü sinir olduk...
bilmiyorum valla belki hiledir belki yeni bir sistem gelmiştir.

bilmiyorum valla belki hiledir belki yeni bir sistem gelmiştir.
Türkte haftada 3 kez etkinlik oluyo onlarda benim dersane saatim öldür kazan etkinliği 2 dir oluyo alamıyom o ruslarla ne yapçaz bakalım D

Ruslarda etkinlik odalarını anlayamazsın çünkü Rusça oda ismi koyarlar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri