xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Wolfteam Rusya /Güncel Tanıtım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NooFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 310
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ap a ne gerek avr oyuna asla para yatırmam zamanında pointblanka 20 tl yatırmıstım salak gibi eçici özellik kazanmıstım bol küfür yemsitim o kadar altınal olan iseyler yollarsın 1 hafta sonra baslangıç hediyelerini kullanayım ama ben bu hediye kutusu isini çok sevdim saatte 1 tane almak süper ben günde 6 7 kere alırım o zaman D
ben sana Ap çek demedim zaten, hediye yollayacak ap'em yok dedim, Altın da yok çünkü özel kurt yeteneği artık altın ile satılıyor ya hep ona gidiyor altınlar. :) Dediğin gibi günde 6-7 kere sandığı aç silah kutuları,karakter kutuları,şans kutuları çıkar ve önemli olan kutudan ne çıkacağı :D

ben sana Ap çek demedim zaten, hediye yollayacak ap'em yok dedim, Altın da yok çünkü özel kurt yeteneği artık altın ile satılıyor ya hep ona gidiyor altınlar. :) Dediğin gibi günde 6-7 kere sandığı aç silah kutuları,karakter kutuları,şans kutuları çıkar ve önemli olan kutudan ne çıkacağı :D
Tamam D
Aslında epler pahalı deyilmis belki gizlice bizimkilerden 20 tl ye çekerim ama hiç belli olmaz belki çekmem ama hemen yarın da çekmem 1 ay falan sonra D

Tamam D
Aslında epler pahalı deyilmis belki gizlice bizimkilerden 20 tl ye çekerim ama hiç belli olmaz belki çekmem ama hemen yarın da çekmem 1 ay falan sonra D
Ap çekmeden de zevkle oynanılabilen bir server, ama 1 ay sonra da olsa çekmeden önce bana danış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri