Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
1.DENEME Admin şimdi mmometin 2 oto packı atıyorum metin 2 turkey e oyuna 1 kere giriş yapıyor [bu sırada pm çalışmıyor] 2. kez mmomt2 yi açtığımda metin2.create_no_appropriate_device hatası geliyor ve oyuna giriş yapmıyor. 2. DENEME : full clienti indiriyorum masaüstüne rarı çıkarıyorum mmometin2 yi acıyorum oyun açılıyor çıkıyorum 2. kez oyuna giriş yaptığımda oyunu başlat dedikten sonra pencere kapanıyor ve hiçbir sey açılmıyor [tekrar pm çalışmıyor ] 3.DENEME : admin forumdaki http://www.turkmmo.com/mmomt2/411394...ll-client.html isimli konuda bulunan full clienti indiriyorum eski sürümü olduğu için resmi siteden ninidirdiğim oto packı içine atıp güncelliyorum oyun açılıyor kapatıyoruz 2.kez açtığımızda Start monitoring service eror hatası çıkıyor ve tamam diyorum invalid files hatasını veriyor bu sefer E OYUNA NASIL GİRCEZ BİRDE GİRDİĞİM YÖNETMİ YAZAYİM DİMİ : ADMİN RAR İCERİSİNDEN METİN2.EXE DOSYASINIC ALISTIRIP OYUNUN YARIM SAAT YUKLENMESİNİ BEKLEDİKTEN SONRA ACIYORUM VE OYUNDAN CIKTIĞIMIZDA RAR SORUYOR KAYDEDİLSİNMİ HAYIR DİYORUM [EVET DERSEK PEHT] VE TEKRAR GİRİS YAPIYORUM SAYGILAR
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)