Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyuna Veda..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnsryk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 197
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

mnsryk

Level 1
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar oyunu bırakıyorum. Bıktım artık malum oyunun cıvığı çıktı hırsızlar çoluk çocuk fazlalaştı oynaya oynaya da yaşladık:)) millet artık diyo 19 yaşına geldin hala bu oyunu oynuyosun falan. Bu pek umrumda da değildi de sıkıldım artık. 3 yıldan fazla süredir bu pvp yi oynuyorum sıkılmakta biraz da haklıyım tabi:) ben mnsryk 98 lvl karabüyü sura tanıyan tanımayan herkes hakkını helal etsin:) ufak tefek tartışmalar yaşamış olabiliriz ama ben özür dilerim. Allaha emanet olun. İyi oyunlar;) MaviAzrail(Hüseyin İspir)-MgC(Mesut)-Armin(Meryem)-WanieT(Batu) seviliyosunuz. Unutmuycam hiç birinizi.. Özellikle knkaa(MaviAzrail) seni gerçekten seviliyosun...;)

Bb ...........

yüzsüzünü gördüm de neyse sana hiç bişey demiyorum çocuk ya forumda ağzımı açtırcan HIRSIZ.

Arkadaşlar oyunu bırakıyorum. Bıktım artık malum oyunun cıvığı çıktı hırsızlar çoluk çocuk fazlalaştı oynaya oynaya da yaşladık:)) millet artık diyo 19 yaşına geldin hala bu oyunu oynuyosun falan. Bu pek umrumda da değildi de sıkıldım artık. 3 yıldan fazla süredir bu pvp yi oynuyorum sıkılmakta biraz da haklıyım tabi:) ben mnsryk 98 lvl karabüyü sura tanıyan tanımayan herkes hakkını helal etsin:) ufak tefek tartışmalar yaşamış olabiliriz ama ben özür dilerim. Allaha emanet olun. İyi oyunlar;) MaviAzrail(Hüseyin İspir)-MgC(Mesut)-Armin(Meryem)-WanieT(Batu) seviliyosunuz. Unutmuycam hiç birinizi.. Özellikle knkaa(MaviAzrail) seni gerçekten seviliyosun...;)
Eyw. Kanka Bende Seni Çok Seviyorum Özletcen Kendini :(

eyv.knka ayrilik yok ama gÖrÜŞcez bİz yİne fazla Özletmİycem sadece oyunda olmuycam :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri