- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar oyunu bırakıyorum. Bıktım artık malum oyunun cıvığı çıktı hırsızlar çoluk çocuk fazlalaştı oynaya oynaya da yaşladık
) millet artık diyo 19 yaşına geldin hala bu oyunu oynuyosun falan. Bu pek umrumda da değildi de sıkıldım artık. 3 yıldan fazla süredir bu pvp yi oynuyorum sıkılmakta biraz da haklıyım tabi
ben mnsryk 98 lvl karabüyü sura tanıyan tanımayan herkes hakkını helal etsin
ufak tefek tartışmalar yaşamış olabiliriz ama ben özür dilerim. Allaha emanet olun. İyi oyunlar
MaviAzrail(Hüseyin İspir)-MgC(Mesut)-Armin(Meryem)-WanieT(Batu) seviliyosunuz. Unutmuycam hiç birinizi.. Özellikle knkaa(MaviAzrail) seni gerçekten seviliyosun...
) millet artık diyo 19 yaşına geldin hala bu oyunu oynuyosun falan. Bu pek umrumda da değildi de sıkıldım artık. 3 yıldan fazla süredir bu pvp yi oynuyorum sıkılmakta biraz da haklıyım tabi
ufak tefek tartışmalar yaşamış olabiliriz ama ben özür dilerim. Allaha emanet olun. İyi oyunlar
MaviAzrail(Hüseyin İspir)-MgC(Mesut)-Armin(Meryem)-WanieT(Batu) seviliyosunuz. Unutmuycam hiç birinizi.. Özellikle knkaa(MaviAzrail) seni gerçekten seviliyosun...
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bb ...........
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yüzsüzünü gördüm de neyse sana hiç bişey demiyorum çocuk ya forumda ağzımı açtırcan HIRSIZ.
- Konular
- 250
- Online süresi
- 15h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 182
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
Eyw. Kanka Bende Seni Çok Seviyorum Özletcen KendiniArkadaşlar oyunu bırakıyorum. Bıktım artık malum oyunun cıvığı çıktı hırsızlar çoluk çocuk fazlalaştı oynaya oynaya da yaşladık) millet artık diyo 19 yaşına geldin hala bu oyunu oynuyosun falan. Bu pek umrumda da değildi de sıkıldım artık. 3 yıldan fazla süredir bu pvp yi oynuyorum sıkılmakta biraz da haklıyım tabi
![]()