HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Beyler ben tr 2 mo yum.
Gemim vega ful hız 6 flax 11 lf 3 3 bo 2 re p3 ve gerekli olan 3-4 ekstra 0 arge D
Simdi ben kapı açıp yapıp öyle kasmak istiyorum ama mmo da paladyuma sokmuyolar bile vru en iyi paladyum topluyor.Zeta 75 parça ben zetaya bi 600 enerji bastım 75 parça oldu simdi lambada da kolay geldi bana hemde ödülleri çokta kötü deyil sice vru geçip pala toplayıp lambada yapıp 4-5 kez sonra zetayamı baslasam açıp yoksa baska biseylermi yapmalıyım ?
Gemim vega ful hız 6 flax 11 lf 3 3 bo 2 re p3 ve gerekli olan 3-4 ekstra 0 arge D
Simdi ben kapı açıp yapıp öyle kasmak istiyorum ama mmo da paladyuma sokmuyolar bile vru en iyi paladyum topluyor.Zeta 75 parça ben zetaya bi 600 enerji bastım 75 parça oldu simdi lambada da kolay geldi bana hemde ödülleri çokta kötü deyil sice vru geçip pala toplayıp lambada yapıp 4-5 kez sonra zetayamı baslasam açıp yoksa baska biseylermi yapmalıyım ?
aklınımı kaçırdın 6 flaxla lambda güldürme beni 
lambda da boss kristalonlar veya kristalinlerde saniyesinde patlarsın 
ayrıca toplamak istiyorsan bence kutulardan extra enerjy bul derim
ben böyle haftada 3-4 zeta yapıyorum 7 tane havoc oldu 

lambda da boss kristalonlar veya kristalinlerde saniyesinde patlarsın 
ayrıca toplamak istiyorsan bence kutulardan extra enerjy bul derim
ben böyle haftada 3-4 zeta yapıyorum 7 tane havoc oldu 
haftada 3-4 zeta imkanı yok haftada 1 zeta açmadım enerjiyle 100 enerji birikti simdi vru geçeyimmi diyom geçsemde elel toplama kzor kopende artık paralı olmus .
Yani enerjileri zetaya basaım öylem idiyon usta flooad için özür dilerim ayrıca.
haftada 3-4 zeta imkanı yok haftada 1 zeta açmadım enerjiyle 100 enerji birikti simdi vru geçeyimmi diyom geçsemde elel toplama kzor kopende artık paralı olmus .
günde insan 2 kere zeta yaparmı ben yapıyorum gidip kutu topluyorum sadece ve gelen enerjiyle zeta aç bitir gelen uriyle ne alıyosan al arge yapıyorum ben
gemi spearhead + goli + aegis + leonov inanmazsan resim ? 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)