Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Admin bide buna cevap ver ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T4m1BeL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ha bu arada forumu okudukça daha çok sorunun farkına varıyorum. Bankadan yapılan ödemeler 48 saat içinde onaylanıyormus hatta bazıları onaylanmayıp ticket atılıp konu açılmasına neden oluyormus.

Not : 48 saat ne demek yha :D Mesela lordmt2 5 dk içinde onaylanıyor. onaylanmazsa bile adamların telefonları var arıyosn makbuzla ilgili bilgi verip direk onaylanıosn.

Kardş senn dedigin kadar kolay deil o işte sen yine çarına girebiliomussn benmki daha beter 2.5 ay bekledim 1 ay daha beklicem 3.5 ay 2 hafta daha kesin bekleticekler kesin 4 ay zaten okullar açılcak. Ne anlamı kaldı ailem neti dondurucak bi 7 ayda ordan 11 ay nerdeyse 1 yıl çık çıkabiliosan işin içinden bakalım ?

Admin bu konuya cevap veremeyecek ... bakın görürsünüz ...

-Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış. Benm gbi bir uyanıkta çıkıp bunları yüzlerine vurmadı 1 hafta 10 gün 1 ay derken nerelere geldik alın işte saglam kapıya tosladınız forumdaki herkes bunları okucak sizin cevap veremediginizi de görücekler...

aga sende küfür etmeseydin kurallara niye uymuyon cezanı çekmişin işte biri mmomt2 tarafından diğeri ALLAH tarafından küfür ettiğin için.

Not : Bana hırsız diyen küfür eden birine ben niye küfür etmiyim ?

Adam beni çıldırttı hiçbir şey yapmamama ragmen hırsız dedi sw de adımı hırsıza çıkarcak nerdeyse bende oç dedim tutamadım kendimi haksız mıyım ? Adamın verdiği ss lerdede belli oluyor oç dedigim yazının üst taraflarında sizin yüzünüzden adım hırsıza çıkcak lafı da gözüküyor...

Not : Oyunda bir açıgı daha yakaladım... İnsanlar lonca savası yapmaya korkuyor lonca savasına ısınlanırken bugda kalıcam korkusuyla buna ne diceksnz düzeltildi mi o ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri