HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Abartmakla bir ilgisi yok da 4 yıl sonunda böyle sorunlar tekrar uluştuysa elbet burda bi sorun var demektir önem vermemek gbi
Not : Bu arada oyun içinde zindandan inememe evlenip boşanamama 130 lv de skilleri sıfırlayamama gibi dier değişik sorunlardan bahsetmek bile istemiyorum ...
Not : Bu arada oyun içinde zindandan inememe evlenip boşanamama 130 lv de skilleri sıfırlayamama gibi dier değişik sorunlardan bahsetmek bile istemiyorum ...
Admin bu konuya cevap verecek cesareti yok k.bakmayın ama cevap verirse nasıl bir cevap verebilir ki ?
en fazla beni banlayıp konuyu kapatır. Ve çok iddialıyım sonuna kadar da haklıyım ...
en fazla beni banlayıp konuyu kapatır. Ve çok iddialıyım sonuna kadar da haklıyım ...haklısın bir yönde ama 4 yıldır yok bu sorunda son 3 aydır var abartma
Ayrıca SkullCrusher cümlende bir yönde haklısın demişsin ona da bişi dicem bir yönde değil her yönde haklıyım .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)