xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Admin bide buna cevap ver ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan T4m1BeL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Çarlar buga giriyor
Mapler bozuk
Markette sorun var
Editler buglu oluyor
Hilelerin çogu çalışıyor
Site giriş bozuk
Site şifremi unuttum bozuk
Site sıralama bozuk

Sitede kayıt ol ve market çalışıyor onlarıda menfaatleriniz açısından mecburen düzeltmek zorunda kalıyorsunuz bunlara ne diyiceksiniz. Mmomt2 nin 2008 den beri açık oldugu biliniyor peki 4 senedir düzeltilemedi mi yoksa düzeltilmek mi istendi.

Not : Zaten forumda hiçbir konuyla direkt olarak ilgilenmiyor konuyu kapatıyor sadece bekleyin sonra daha sonra 1 hafta 10 gün 1 ay uyduruyorsunuz bakın sizin şifremi unuttum bölümü için 10 gün dediginizi hatırlıyorum aradan 1 ay geçti ?
-Şimdide 1 ay geçtikten sonra 1 ay daha diorsunuz...
-Zaten çarıma 2.5 aydır ulasamıyorum Haziran 18 inde engellendi temmuzun 18inde açılmıs olması gerekki temmuz 18inde site şifremi unuttum bozuktu agustos 18inde 2 ay oldu eylülün 1ide bitmek üzere net mi net 2.5 ay yaklasık 100 ticket 5-6 konu 3 ö.m. neden ilgilenilmedi? hesaptaki tüm editlerin efsunalrını tek tek size yazıp ö.m. attm. Her şeyini yazdım hesabın ama cevap bile gelmedi ticketlerdede yazdım bekleyin bekleyin derken şuan hala çarıma ulasabilir durumda deilim son çare ya mahkeme yada umursamadan 100 lerce tl yı gözden çıkarmak ...

Bu arada editleri kayıp olan karakterleri silinmiş olan buglu editler yüzünden editleri çalınmış olan kişilere nasıl hesap vericeksiniz ? Onlar aylar geçmesine ragmen hayla umutla konu açıp ticket atıyorlar ...

Admin bu konuya cevap verebilecek mi acaba herkes heyecanla bekliyor

Not : Admin kardeş k.bakma monotonlaşmış bir çekişme değil bu sadece ufak bir hak arama .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri