- Konular
- 115
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar hamachili server kurdum oyuna giriyom başkalarıda giriyor 1 kişiye GM lik verdim arkadaşlar npclerde yani marketlerde mesela cennetin gözü bilezik 10m satılıyodu alıyorum markete sattıgımda 100 m geliyo internette araştırdım para bug uymuş ama çözümü vardı yaptım vırtual reboot çekmek gerek bildiginiz gibi çektim vırtual pc hani 7 tane connection time out gelmedi onun yerine connection refused onuda forumda buldum benim nacivata yaptıgım degişiklikten dolayı bozulmuş çözümü vardı yaptım olmadı başka siteleri araştırdım server çökmüş dedi 

ŞİMDİ ARKADAŞLAR YENİ PARA BUGU OLMAYAN SERVER FİLES Mİ BULMAM LAZIM VEYA KENDİ SERVER FİLESİMİ YAPABİLİRMİYİM ARAŞTIRDIM AMA TAM BULAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN SERVERİ TEKRAR KURAM GM lik vercem kolay gelsin
yardım başka yerden sölemek isteyen hamachi agıma girsin
PrisonBreakMt2
şifre:123

ŞİMDİ ARKADAŞLAR YENİ PARA BUGU OLMAYAN SERVER FİLES Mİ BULMAM LAZIM VEYA KENDİ SERVER FİLESİMİ YAPABİLİRMİYİM ARAŞTIRDIM AMA TAM BULAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN SERVERİ TEKRAR KURAM GM lik vercem kolay gelsin
yardım başka yerden sölemek isteyen hamachi agıma girsin
PrisonBreakMt2
şifre:123
Son düzenleme: