HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bnde senin aynından arıyorm
@UmutsuzWaka;
Merhabalar, ben CoreluxBilişim; Satış ve Destek Temsilcisi olarak sözüme başlamak istiyorum.
512Mb Server- Pack - Site - Exe - Oyun Bilgileri - Oyun Yönetim Sistemiyle Birlikte : 25 TL'ye size teslim edebiliriz.
İstediğiniz Tarzda bir files ve site panellerimiz mevcuttur.
Daha fazlası için; metin2satis@corelux.com.tr adresini ekleyiniz.
Merhabalar, ben CoreluxBilişim; Satış ve Destek Temsilcisi olarak sözüme başlamak istiyorum.
512Mb Server- Pack - Site - Exe - Oyun Bilgileri - Oyun Yönetim Sistemiyle Birlikte : 25 TL'ye size teslim edebiliriz.
İstediğiniz Tarzda bir files ve site panellerimiz mevcuttur.
Daha fazlası için; metin2satis@corelux.com.tr adresini ekleyiniz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle bir filesimiz vardır . hocam rahatlıkla stok vardır . temin edebilirsiniz !
Kampanya :
2 GB Server : 30 TL
3 GB Server : 60 TL
4 GB Server : 90 TL
hayatbilisim@msn.com
http://www.hayatbilisim.tk
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAYATBİLİSİM NASIL BİR BAYİ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayat bilisim 6 Aydır hizmet veren bir hosting'dir . Ve bizi kıskananlar sitemizi ve datacenterimizi patlattılar . ben müşterilerimi yalnız bırakmak istemedim . bir bayilik aldım . ve sistemimiz hala hayatbilisim !
bayilikten alcagım parayla . whmcs panel , domain , host , makina bunları bulundurcam . sizlerin yardımıyla .
Müşterilerimden gurur duyuyorum bana destek çıktıkları için . hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın
Hayatbilisim böyle bir firma !!
hayatbilisim@msn.com
Kampanya :
2 GB Server : 30 TL
3 GB Server : 60 TL
4 GB Server : 90 TL
hayatbilisim@msn.com
http://www.hayatbilisim.tk
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HAYATBİLİSİM NASIL BİR BAYİ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayat bilisim 6 Aydır hizmet veren bir hosting'dir . Ve bizi kıskananlar sitemizi ve datacenterimizi patlattılar . ben müşterilerimi yalnız bırakmak istemedim . bir bayilik aldım . ve sistemimiz hala hayatbilisim !
bayilikten alcagım parayla . whmcs panel , domain , host , makina bunları bulundurcam . sizlerin yardımıyla .
Müşterilerimden gurur duyuyorum bana destek çıktıkları için . hepinizi seviyorum sağlıcakla kalın
Hayatbilisim böyle bir firma !!
hayatbilisim@msn.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)