HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
anlayamadım ?? ne demek istedin
kardeş şans işidir bu çıkabilir ezan okunada bilir kutularda ne varsa çıkar bu dediğiniz kutu açınca çıkanları sabitteki loglar kısmına yaz konu açamna gerek yoktur
tamam arkadaşlar ben sordum sadece sans derken ( ! ) işareti koymaya gerek yok !
tamam arkadaşlar ben sordum sadece sans derken ( ! ) işareti koymaya gerek yok !
alayc ıbir tarafımla yaklaşmadım yada ciddi samimi oalrak şans işi dedim
bgun 1 tane lf4 çıkardım sansıma mı desem Allah'ımmı desem bakın oaly şöyle olduEzan Okunuyordu bende ezan okunmadan önce 6 anahatar almıştım ezan okunmaya başlayınca ilkini açtım güçlendirici çıktı of yaa yaptım sonra hmn önnde bi kutu daha wardı Lütfen Allah'ım Lütfen Allah'ım dedim kutuya bastım açtım ve lf4 çıktı sizce sansmı Allah'ımın yardımımı ?
kardeş bunu sorman bile ayıp çünkü Allah ın haberi olmadan yaprak bile kıpırdamaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)