mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Darkorbit Pvp server kuralım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hastacocuk123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zaten su uridiumlar az cıksın bı oyunu bırakacam bot yuzunden basladım bu oyuna en sevdigim oyundu... ve haala en sevdigim oyun.
Ama çok pahalı..Eger fiyatlar yarı yarıya dusseydı gerçekten bu oyuna para yatırabilirdim ama uridium lar gerçekten cok pahalı..
Bot kullanmamak elde degıl.Canavar kessende bı seye yaramaz..En fazla ticaretten lf3 goli alırsın 2 tane sey daha.Sonra lazerin biter oyunu bırakırsın.

yaw bırakın boş işleri ama bnden size tavsiye başlıyosanız Game Maker ile başlayın iyi bişi yaparsanız bnde yardım ederim :D

Zaten su uridiumlar az cıksın bı oyunu bırakacam bot yuzunden basladım bu oyuna en sevdigim oyundu... ve haala en sevdigim oyun.
Ama çok pahalı..Eger fiyatlar yarı yarıya dusseydı gerçekten bu oyuna para yatırabilirdim ama uridium lar gerçekten cok pahalı..
Bot kullanmamak elde degıl.Canavar kessende bı seye yaramaz..En fazla ticaretten lf3 goli alırsın 2 tane sey daha.Sonra lazerin biter oyunu bırakırsın.

Yada Ogame pvp me gelebilirsiniz Açık Beta online şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri