InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Yetenek bugu bug team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatarklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Level 5
TM Üye
Konular
82
Reaksiyon Skoru
16
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 12 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bu bug teamın bir kıyağı olarak görün

golılerde venom,sentinel,solace,diminsher,spectrum(bu tasarımlar) tasarımı olan gemilerin özel yetenekleri var[tekillik,kaleprizmatik kalkan v.benzeri] ancak bu yetenkleri 2saatte bir kullanabiliyoruz suan ogretecegım hile aslında cok basit ve cok kolay yapılıyor.
x6 haritasında[burda daha işlek] [yetenegı kullanmıs olmanız gerek]portaldan atlıyoruz ve daha dıer harıtaya gecmeden sayfayı f5lıyoruz. sonra durmadan yeniden bağlan diyo ama siz bıdaha f5 lıyosunuz ve yetegınız 2 sanıye ıcınde yenıden doluyo ben denedım calışıyo hiçbi şekildede bann alma riski yoktur.,

+rep olursa sevinirim

Son düzenleme:
o hala laışıyomu yav :D:D:D isterdim ama biliyorum çok isteyneler googleden araştırın buursunuz arkadaşım çakma bugteam dediklerinde kızıyodumaama harbiden öle ya bu googlede olcak iş değil belirli siteler var alma rus sitelerioralardan bulcan yav googleye darkorbitbug arşivi yazarak bulunmaz bunla neyse ilk başladığımda bende öl earamaıştım

Avatarklan günlerden beri bu tarz bug hikayeleriyle kaç tane post kastın bi söyler misin bana? Bu ne rezilliktir ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri