HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shutting down! Please remove any entry containing 'darkorbit-bot.com' in your ../system32/etc/drivers/hosts file!
If you are running Proxifier close it.
gibisinden bir hata alıyorum ne yapmalıyım
Shutting down! Please remove any entry containing 'darkorbit-bot.com' in your ../system32/etc/drivers/hosts file!
tüm botların hata çözümler,ne bak sonra hata alıyorum yaz artık sıkıldım patlıyacam
arklar süper bi hack buldum bedava uridyum .ben yaptım siz başlayın bi kaç güne videosunu koycam iste o harika hile (BIG yaz boşluk bırak 12575076 yaz 6662 ye yolla söylenenleri yap herşey bitince tekrar aynı numaraya nickini yolla 2 saat içerisinde 1.000.000 uridyum hesabında 2 saat içinde kaç defa yapabilirsen
)
)xm8 bende süper bi mal buldum xm8 yazıyosunu aile bireylerine sövüyorsun 3131 yolluyorsun
Gereksiz bir hatta bütün darkorbit yardımlarını tek konu halince açalim çocukluk aklı işte
neyse
Pbdo beni 2-3 dk sonra oyundan atıyor ne yapmam gerekli?
Forum hesabı ile iligli değil
Ne yapmam gerek arkadaşlar arkadaşın carı bottan atılmıyor ama benimki atılıyor 2 farklı bilgisayarda denedik ne yapmak lazım?
Kimse bakmayacak belli ama yinede söliyim dedim bakana +rep
neysePbdo beni 2-3 dk sonra oyundan atıyor ne yapmam gerekli?
Forum hesabı ile iligli değil
Ne yapmam gerek arkadaşlar arkadaşın carı bottan atılmıyor ama benimki atılıyor 2 farklı bilgisayarda denedik ne yapmak lazım?
Kimse bakmayacak belli ama yinede söliyim dedim bakana +rep
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)