- Konular
- 269
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yine olmuyo kardeş olmuyo yaa 2 gündrü uri kasamıyorummm
yeni sürümü bekle başka yolu yok
- Konular
- 74
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ne zaman gelir yeni sürüm kardeşim ya vegada 21 lf3 var 10 tane kaldı hadiyeni sürümü bekle başka yolu yok

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
PBDO ile bir kaç sorunum var
1- sabahtan beri uğraşıyorum ama beceremedim task creator 2.4 ve 2.4.a ile gemiyi kapıya sokamadım.
ya sabit duruyor yada boş boş geziyor. (droit tasarım şekilleri ile ilgili konularda bahsedilen her türlü seçenek denendi)
2- droit düzenleri ile ilgili sorunda var. istediğim droit düzenini kullanamıyorum.
3- kapıya giremiyorum ama kesim yapabiliyorum. bu seferde kalkan "sıfır" gösteriyor (galiba nano gövde ile alakalı)
4- yaratık keserken extras tan konfi değiştirildiğinde takrar tasktaki konfiye otomatik olarak dönmüyor.
bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.
1- sabahtan beri uğraşıyorum ama beceremedim task creator 2.4 ve 2.4.a ile gemiyi kapıya sokamadım.
ya sabit duruyor yada boş boş geziyor. (droit tasarım şekilleri ile ilgili konularda bahsedilen her türlü seçenek denendi)
2- droit düzenleri ile ilgili sorunda var. istediğim droit düzenini kullanamıyorum.
3- kapıya giremiyorum ama kesim yapabiliyorum. bu seferde kalkan "sıfır" gösteriyor (galiba nano gövde ile alakalı)
4- yaratık keserken extras tan konfi değiştirildiğinde takrar tasktaki konfiye otomatik olarak dönmüyor.
bilgisi olan paylaşım yaparsa sevinirim.
Son düzenleme:
- Konular
- 72
- Online süresi
- 15m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 142
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Bir sorum olacak.Sorum şu şimdi bota bırakıyorum işte çıkıyor yaratık kesiyor kutu topluyor falan o sırada kalkanı bitiyor.Bitiyor dediğim sıfırlanıyor bazen geri geliyor kalkan bazen hangara tıklıyorum hangara gidince orada kalkanı tekrar doluyor oradan çıkıp yaratık kesmeye başlayınca bazen yeniden 0'a iniyor direk çözemedim daha.Yardımcı olursanız sevinirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)