HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum süper zeka başkalarından duyup denediğinizde boşuna uriniz gitmesin diye.
Hem suçlu hem güçlü nesin sen ya ?
Hem suçlu hem güçlü nesin sen ya ?
Lan sizi düşündük diye suçlu mu olduk ? Herife bak ya
Lan sizi düşündük diye suçlu mu olduk ? Herife bak ya
Sana diyorumki Neden Fix yemedi Denemeyin Demiyorsunuz. Ve direk paylaşıyorsunuz "Lan" Lı konuşma.
Sana diyorumki Neden Fix yemedi Denemeyin Demiyorsunuz. Ve direk paylaşıyorsunuz "Lan" Lı konuşma.
Kurduğun cümlede bile anlam yok "neden fix yemedi denemeyin demiyorsunuz" ne demektir abi ya. Ben fix yediğini söyleyip bilgilendirdim ki sağdan soldan duyup denediğinizde uriniz gitmesin diye. İyi niyetimi hep kötü yerlere çekiyorsunuz yani bravo
Kurduğun cümlede bile anlam yok "neden fix yemedi denemeyin demiyorsunuz" ne demektir abi ya. Ben fix yediğini söyleyip bilgilendirdim ki sağdan soldan duyup denediğinizde uriniz gitmesin diye. İyi niyetimi hep kötü yerlere çekiyorsunuz yani bravo
Biraz yorgunum o yüzden toparlıyamadım mazur gör. Ben size güzellikle anlatıyorum siz kötü olarak yansıtıyorsunuz sadece neden fix yedi diye uyarmıyorsunuz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)