Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
arkadaşlar aynı sorun bendede var kodlamada hata yok çünkü orjinaline baktım sadece editlemem gereken yeri editledim aynı sorun değişsen bişey yok yardım edin lütfen
kardeşim panel jaxen ise ayarlarım159 ve config i tek editliyeceksin baglantımbak falana karışmıyacaksın karışsan zaten bozulurArkadaşlar kendi siteme panel buldum panel de editlenecekler ayarlarim159.php , baglandimbaksiteye28.php , baglandimbak28.php bunları düzenlememe rağmen hata veriyor başlıkta verdiğim gibi bi hata veriyor hatanın tamamı Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in C:\AppServ\www\cap\baglandimbak28.php on line 2
Karakter Hatası Yapılmış Olabilir Yanlış Yerleri Ayarlama Yapmışsınız Sadece Ayarlarim159.php Yi Editlemeniz Yeterli Olacaktır.
arkadaşlar aynı sorun bendede var kodlamada hata yok çünkü orjinaline baktım sadece editlemem gereken yeri editledim aynı sorun değişsen bişey yok yardım edin lütfen
kardeşim eyer dogru editlediysen hosting aldıgın yere sorun war cünkü metin2 panelleri windowshostingle baglıdır normal linix hostingle calışmaz panel haberiniz olsn yani
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)