noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Siteme girmiyor parse error hatası veriyor ACİL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkembt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 264

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkeze Selamun Aleyküm,
benim şöyle bir sorunum var sitemi kurdum ayarlar.php yi herşeyi düzenledim lakin hiç bir türlü siteme giriş yapamıyorum. ayarlar.php dosyamıda atıcağım site linkinide atıcağım buraya bakın bir yanlısım var mı

Hata : Parse error: syntax error, unexpected 'dizayn2' (T_STRING) in /home/u624169270/public_html/ayarlar.php on line 17

Ayarlar.php dosyam;
<?php
/*
MySQL Bağlantısı için sabit değişkenleri ayarlıyoruz
*/
define("SERVER_IP","176.40.169.196"); // Servenize tahsis edilmiş sunucu IP Adresini Yazınız
define("MYSQL_KULLANICI","root"); // Servernizin MySQL Kullanıcı adını yazınız.
define("MYSQL_PAROLA","Navicat şifrem"); // MySQL Kullanıcı Şifrenizi Yazınız...
define("MYSQL_PORT","3306"); // MySQL Erişim Port Numarısı Default olarak "3306" olur eğer sizinki değişik ise yazabilirsiniz.
define("DATABASE_ADI","durablee"); // Scriptin SQL dosylarını hangi database'ye kurduysanız adını yazınız.
/*
Web Sitesi Tekniksel Ayarları
*/
define("SITE_URL","http://"dizayn2.tk/panel/"); // Scriptin Kurulduğu URL Adresi Tarayıcınızın adresi Örn : http://www.domain.com/
define("KAYIT_BILGISI_GONDER",false); // Oyuncu kayıt olunca E-posta adresine kayıt bilgileri gitmesi için true gitmemesini istiyorsanız false yazın.
// Header Content Ayarı
header("Content-Type:text/html; Charset=UTF-8");
// Zaman Ayarı : "Europe/Istanbul"
date_default_timezone_set("Europe/Istanbul");
// Php Hatalarını Gizleyelim....
error_reporting(0);
// CRSF TOKEN
$token_id = md5(uniqid(mt_rand(), true));
$giris_token_id = md5(uniqid(mt_rand(), true));
?>

Site linki; dizayn2.tk
dizayn2.tk/panel ve/veya /panel/ olarak yazdığımdada girmiyor yardımlarınızı bekliyorum..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri