- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben oyuna 1-2 yıl önce arkadasımla başlamışdım hiç birşey bilmiyordum sonra arkadas bıraktı bende bıraktım
işde bu günden toplam 15-20 gün önce oyuna geri döndüm bakarsanız zaten son 10- gündür felan aktifim Herşeyi tek başıma öğrendim oyunda Fakat tek şeyi öğrenemedim
SKYLAB
Evet SKYLABI öğrenemedim şuan bi kaç şeyi karıştırdım modüllerin bazılarını galiba 1 lw felen yapdım
Buda SKYLABDAN Bir Görüntü.....
Evet Ben seprom üretmek istiyorum şimdi sepromu nasıl üretecegim tek eksikimi ayrıntılı anlatın lütfen
işde bu günden toplam 15-20 gün önce oyuna geri döndüm bakarsanız zaten son 10- gündür felan aktifim Herşeyi tek başıma öğrendim oyunda Fakat tek şeyi öğrenemedim
SKYLAB
Evet SKYLABI öğrenemedim şuan bi kaç şeyi karıştırdım modüllerin bazılarını galiba 1 lw felen yapdım

Buda SKYLABDAN Bir Görüntü.....
Evet Ben seprom üretmek istiyorum şimdi sepromu nasıl üretecegim tek eksikimi ayrıntılı anlatın lütfen

- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
transport kısmından oradan sağ tarafı işaretliyeceksin terbium seçiceksin 50 yazıcaksın , sonra 3dk bekliyeceksin , terbium rafinerisini üreticeksin 2-3 gün bekliyeceksin , 50bin - 60 bin civarı terbium olunca diğer şeyleri geliştirmeye başlarsın
Son düzenleme:
- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
anlamadım ayrıntılı anlatırmısın :S
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Burada Tam olarak Sırasıyla Destek istiyor , ama orada sadece şu ne işe yara bu ne işe yara benzerinden açıklamalar yapılmış .
Kardeşim Bak Sol Altta Transport Kısmı Var , Orayı Seçiceksin , Orada 2 Adet Ok Var Onu Sağ Tarafa Dönük Oku Seçiceksin , sonra terbium kısmına 50 yazıcaksın sonra okey tuşu veya benzer bir tuşa basıcaksın .
Sonra 3dk İçinde Gelir 50 Terbium , O 50 Terbium İle Terbium Rafinerisini Üreticeksin ( zaten orada depolanmış 100k civarı prometium falan var )
Böyle yaptıktan Sonra 2-3 Gün Civarı Bekliyeceksin , Sonra Sağ Taraftakileri Sırasıyla Üreticeksin .
Kardeşim Bak Sol Altta Transport Kısmı Var , Orayı Seçiceksin , Orada 2 Adet Ok Var Onu Sağ Tarafa Dönük Oku Seçiceksin , sonra terbium kısmına 50 yazıcaksın sonra okey tuşu veya benzer bir tuşa basıcaksın .
Sonra 3dk İçinde Gelir 50 Terbium , O 50 Terbium İle Terbium Rafinerisini Üreticeksin ( zaten orada depolanmış 100k civarı prometium falan var )
Böyle yaptıktan Sonra 2-3 Gün Civarı Bekliyeceksin , Sonra Sağ Taraftakileri Sırasıyla Üreticeksin .
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)