bende visual basic 2008 + visual studio 2010 var + bişiler yapmayı öğrendim biraz injektor yaptım saden + biraz ilerleme gayrettim var beni gruba koyarsan sevinirim kodlar az anlarım şimdiden tşler mesajsını bekliyorum....
Hhahaha Olum Dalgamı Geçiyonlan Mesajları Göstermiyim Millete turkgaminde Ben Sana Yalvariyodum Senle Daha Muhattap Olmadım Ezk İnjector Yaptım Orda Modluk Verdiler Canım Sıkıldı Modluktan Cıktım Ezik Sen Kimsinlan Bana Ankete Gel Diyon Bebe.Ağzımı Bozcak Simdi
Beyler Beyler
Anketi Görelim
Ve dewilexe ve YusufTadik önemli olan hack yapmak vs. değil önemli olan hacki karşı tarafın sevmesidir
Hack yaptım diye övünmeyin şuan kendinizi paralıyorsunuz. Dewil ne anketi neyin nesi nerden çıktı yeri değil ama söyle 
Anketi Görelim
Ve dewilexe ve YusufTadik önemli olan hack yapmak vs. değil önemli olan hacki karşı tarafın sevmesidir
Hack yaptım diye övünmeyin şuan kendinizi paralıyorsunuz. Dewil ne anketi neyin nesi nerden çıktı yeri değil ama söyle 
bence önemli olan crossfirede türk coderlerini görmek bende anlarim injetör yapmıslıgım var ama eski kodelermiş x-trap yakaladı ve büssürü oseiklde var ama suana kadar crossfire h4ck yapmadım öretilmesinide cok isterdim.. ?
http://www.turkmmo.com/crossfire-hack/2231743-dewilexe-gir-iceri-kocum.html Girin Bakın
Rezil Herif
Rezil HerifŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)