Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

NeFeR PELT :) // KarnavaL & BQZQ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BQZQKOZBOZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 812
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bas gİt sende bİlİp bİlmeden konusuon sen casus soktugumu nerden biliyon kanitin varmi benm kimseye casus soktugum falan yok kabullenen kabullenir kabullenmeyen aha bole bunun gİbİ forumlarda rezİl olur onalrin loncada bundan baska konusan var mi anca bu camur atar bÖle nie senden baska kimsenin sesİ cikmiyor bqzq cukk ufak bqzq :d

Lan o zmn yemin etsene hadi et lan et yemiyor demi annenin babanın üstüne yemin etmeye. bugün niye kaçtınız ? Ya da o gece ben casusu attıktan sonra savaşı niye reddettin ? Bsg serhat. Burda göz boyama çalışma. Forumda ben mi rezil oldum siz mi rüsva oldunuz ? Sizi çok iyi tanıtıyorum.

Bende seni cok İyİ taniyorum mazlumlari dolandiran eskİ edİt dİye sİte edİtlerİnİ kakalayan bana rÜŞvet teklİf eden adİ herİfİn tekİsİn yÜzÜne bakilcak yÜz yok adİ herİf Şİmdİde bana camur atiyorsun senin gİbİ bİ serefsİze yemin edecegİme etmem daha İyİ

Bende seni cok İyİ taniyorum mazlumlari dolandiran eskİ edİt dİye sİte edİtlerİnİ kakalayan bana rÜŞvet teklİf eden adİ herİfİn tekİsİn yÜzÜne bakilcak yÜz yok adİ herİf Şİmdİde bana camur atiyorsun senin gİbİ bİ serefsİze yemin edecegİme etmem daha İyİ

O ilk dediğin iftiralarına kanıt istiyorum. Kanıt getirir misin ? Sen kanıt getir öyle birşey varsa. Asıl yüzsüz sizsiniz rezil topluluk. Sana çamur atıyorum madem YEMİN ETSENE ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri