berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

MatheuS vs LegendArmy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeaDSLayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 249
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Bugün MatheuS la savaş yaptık bi şehir atayım dedim xBodyDooNx adam casus almış f11 e basmısım yanlıslıkla video çekemedim biz onları sayın yetkililerin karsısında 1 daha lonca savası diyoruz kabul ederlerse bu oyun böle casus sokup oynanmıo MatheuS Loncası Tam 1 Şerrrrrrrrrrrrrrefsizdir! Gördük Lan Adam Sokuonuz ondan sonra kesiosunuz hele ben o xbodydoonx i ws ye davet ediom ibne sen kimsinde savaşa adam sokup kesiosun gördük 1-1 ci benim die 20k yı ben havaya taktım demi serefsiz herif sen bölemi lonca savası kazanıosun Loncası die bi lonca acmış her aksam en az 10 kere yenio lan sen ne biçim adamsın öle deyince cıkıosun demi oyundan Lan Şerefsiz Herif Senin Gelmişini Geçmişini Töbe bismillah la sen nasıl adamsn olm emegine güvenmionmu
LP510V.jpg
[/URL][/IMG]
ordan bakarsanız delicinin göstergesi var yoksa orda amale gibi durmayız orda bitane benim adamım var olm bekle rezil etcem deyince matheus un body sinin hali bu oyundan cıkmak kesinlikle palawraları budur babam geldi elektrik gitti öle
v.s. lan emegin yokmu senin ?? gelin birdaha ws biz nası olduksa 99 79 yenilmişiz lan olm yoksa gitceniz eziksiniz bilmiozmu gidin item yapın gelin lan oyuna böle serefsizce işlerle urasmayın buda bakın nasıl kaçıo ehehehheheh la olm bak sen ne biçim adamsın galıbına tükürdügümmm beyler matheus la atmayın o xbodydoonx gitmiş 1-1 takmış loncaya casus almış şerefsiz işte cinstir çeker .. kokar cinsini. ......... cinsine çeker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri