Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dediğinizden anlamadım biraz açık konuşurmusunuz yaşım küçük demiştim size göre onun için lütfen açık konuşun galiba ynalış anlaşıldım yorumda

yok sen yanlıs anlasılmadın kardes sımdı bu kankks hadı selamun aleykum gorusuruz dedı bı yere gırerken ne dersın selamun eleykum bende dedımkı selamun eleykum bı yere gırerken bırını gordugunde selam vermek amaclı kullanılır ve arapcadan turkce anlamıda selam vermektır sen gıderken nıye selam verıyorsun dedım bunuda yası 10 fln tabı anlamadı guldu fln kendı capında cevap verdı ve lınk verdı lınkt'e selamun aleykum demek dınsızlerın selam amaclı uydurdugu kılıf gıbı bısı dedı bende

Selam Cenab-ı Hakk'ın isimlerinden birisidir.
السلام:Her çeşit ârıza ve hâdiselerden sâlim kalan,her türlü tehlikelerden kullarını selâmete çıkaran,cennetteki bahtiyar kullarına selâm eden manalarını taşımaktadır.

السلام علئكمdenildiği vakit "Allah'ın Selam ismi senin üzerine olsun" manasında söylenir.

Yoksa sizin dediğiniz gibi Allah'ın ismi geçmiyor değil.

Ayrıca sorunuza gelince;
Hanefilerce selam vermek, sünnet almak ise vaciptir.
Bir müslüman olarak kasden vacibin terki,ceza gerektirir.
Çünkü konu ayetle sabittir;
"Bir selam ile selamlandığınızda, siz de ondan daha güzeli ile selamlayın veya aynı île karşılık verin" (en-Nisa, 4/86.)

Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılarımla

cevap'ını verdım fakat yetınmedı

yok sen yanlıs anlasılmadın kardes sımdı bu kankks hadı selamun aleykum gorusuruz dedı bı yere gırerken ne dersın selamun eleykum bende dedımkı selamun eleykum bı yere gırerken bırını gordugunde selam vermek amaclı kullanılır ve arapcadan turkce anlamıda selam vermektır sen gıderken nıye selam verıyorsun dedım bunuda yası 10 fln tabı anlamadı guldu fln kendı capında cevap verdı ve lınk verdı lınkt'e selamun aleykum demek dınsızlerın selam amaclı uydurdugu kılıf gıbı bısı dedı bende

Selam Cenab-ı Hakk'ın isimlerinden birisidir.
السلام:Her çeşit ârıza ve hâdiselerden sâlim kalan,her türlü tehlikelerden kullarını selâmete çıkaran,cennetteki bahtiyar kullarına selâm eden manalarını taşımaktadır.

السلام علئكمdenildiği vakit "Allah'ın Selam ismi senin üzerine olsun" manasında söylenir.

Yoksa sizin dediğiniz gibi Allah'ın ismi geçmiyor değil.

Ayrıca sorunuza gelince;
Hanefilerce selam vermek, sünnet almak ise vaciptir.
Bir müslüman olarak kasden vacibin terki,ceza gerektirir.
Çünkü konu ayetle sabittir;
"Bir selam ile selamlandığınızda, siz de ondan daha güzeli ile selamlayın veya aynı île karşılık verin" (en-Nisa, 4/86.)

Umarım anlatabilmişimdir.

Saygılarımla

cevap'ını verdım fakat yetınmedı
tamam anladım bu konuda bildiğim şeylerde vardı bilmediğim şeylerde öğrendim bilmediklerimi öğrenmeme nasip olan kişilere tşk ederim

tamam anladım bu konuda bildiğim şeylerde vardı bilmediğim şeylerde öğrendim bilmediklerimi öğrenmeme nasip olan kişilere tşk ederim

kankks' ında ogrenmesını ısterdım fakat nafıle biz muslumanız bızım dınızmız nereye gıdıyor ahir zamanda sevap ıslemeye calısırken selamun eleykum dınsızlerın uydurmasıdır nasıl denıle bılır ağlama noktasındayım.!

Kardeşim tmm belki kapıları açmış olabilirde bir resim atmanda sakınca yok ?

Kimseye Dinsiz imansız demeyin eğer o adam imanlı ise siz kafir olursunz hadisi şerif bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri