bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

birine dinsiz imansız demek söylenebilcek en riskli sözdür benimy aşım küçük ondan tam açıklayamıcam ama bütün yorumlarınızı okudum siz zaten neden riskli olduğunu biliyosunuzdur başını hatırlıyom sadece davmaını bi türlü toparlıyamadımeğer bu cümleyi dediğiniz kişi dinli ve imanlı çıkarsa .... ''....''' yazdığım yeri hatırlıyamıyoru m bilen varsa aydınlatabilirmi lütfen

kardes ben dınsız demedım demekte ıstemem adonıste o sınırden dedı buyuk ıhtımal.!

ve Selam Cenab-ı Hakk'ın isimlerinden birisidir. ama o kankks selamun aleyküm dınsızlerın dın ıcın uydurdugu bır kılıftır dedi!.. :@

senin ben şerefini sikiyim orospu çocuğu ananın amına soktukca kan gelir şerefine haysiyetine soktuğum ibne snin ben amına koyum dinsiz kitapsız ibne zibidi şerefsiz amcığına sokarım kafanı şerefsiz götüne soktuğum amından kan çıkarırım ibne

götüne soktummu görürsün kim olduğumu şerefsiz ibne ananın amına sokayım piç ananın amından kan alayım ıbne

senin dinini kitabını sikeyim piç oğlu piç mal deyneği at yarra sokarım sana

hayırdır sana da mı birşeyler girdi

kardes ben dınsız demedım demekte ıstemem adonıste o sınırden dedı buyuk ıhtımal.!

ve Selam Cenab-ı Hakk'ın isimlerinden birisidir. ama o kankks selamun aleyküm dınsızlerın dın ıcın uydurdugu bır kılıftır dedi!.. :@

uv oraya kaçırmışıma ma yinede öyle onun dilinde cvp verilmemelidir bize kibar konuşmak düşer ahirette cezasını alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri