Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

pdo-bot çok güzel extra galaksi basıp kapı açıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan akrep2020
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 120
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bende bıldırdımkı onu :) zorla bızım adabımızı bozup bıldırıyor .! :@

asıl hesabımla sizin gibi dinsizlerle tartışıcağımı mı düşünüyordun aptal şey seni

hehe selam söyle bildirirken merak etme en fazla yiyeceğim ban 3 gün yan hesabımla idare ederim rahat ol :) DİNSİZ İMANSIZ

birine dinsiz imansız demek söylenebilcek en riskli sözdür benimy aşım küçük ondan tam açıklayamıcam ama bütün yorumlarınızı okudum siz zaten neden riskli olduğunu biliyosunuzdur başını hatırlıyom sadece davmaını bi türlü toparlıyamadımeğer bu cümleyi dediğiniz kişi dinli ve imanlı çıkarsa .... ''....''' yazdığım yeri hatırlıyamıyoru m bilen varsa aydınlatabilirmi lütfen

asıl hesabımla sizin gibi dinsizlerle tartışıcağımı mı düşünüyordun aptal şey seni
senin ben şerefini sikiyim orospu çocuğu ananın amına soktukca kan gelir şerefine haysiyetine soktuğum ibne snin ben amına koyum dinsiz kitapsız ibne zibidi şerefsiz amcığına sokarım kafanı şerefsiz götüne soktuğum amından kan çıkarırım ibne

götüne soktummu görürsün kim olduğumu şerefsiz ibne ananın amına sokayım piç ananın amından kan alayım ıbne

senin dinini kitabını sikeyim piç oğlu piç mal deyneği at yarra sokarım sana

tsk baska hesap'ıda varmıs ıp ban .! atılmalı buna..!

malesef ip ban söz konusu olamaz bu tü forumlar aşırı gleişmiş olmadığı için internet üzerinden ip ban atılır ve modeme reset atınca veya bi kod le ip değiştirilebilir ve bir gün ban yemş olan ip adresi size denk gelebilir bu yüzden ip ban kullanılmıyodur darkorbitin kendi formundaki ipban istekleri gleince bu açıklama ypaılıyo burdada aynıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri