Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

| Vizit23 | Vps-Vds | Botting İşlemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 493
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Bütün hesaplar bottan çıkarılmıştır..Kimseye iyilik yaramıyor adam tek bir mesaj tek bir şey yazmadan gidip başka botting e giriyor...Benden bu kadar söz verdiklerim de kusura bakmasın siz de arada yandınız..Özel mesaj atmayın bu sebeple...Hepinize sebep olan kişi:muratacar

Kardeşim sen demedin mi bottingi bitiriyorum ? Bana niye yıkıyorsun tüm suçu

Kardeşim sen demedin mi bottingi bitiriyorum ? Bana niye yıkıyorsun tüm suçu

Geç bu ayakları ben dedim sizin botting sonuncu katlayıcınız boşa gitmesin kimseyi mağdur etmem dedim 1 eylülde daha da botting yapmıcam dedim sizin gibiler yüzünden bu kadar kişi mağdur oluyor yazık yahu yazık

Geç bu ayakları ben dedim sizin botting sonuncu katlayıcınız boşa gitmesin kimseyi mağdur etmem dedim 1 eylülde daha da botting yapmıcam dedim sizin gibiler yüzünden bu kadar kişi mağdur oluyor yazık yahu yazık

Peki ben mağdur olmadımmı ? sana güvenip katlayıcı aldım 1 gün kullandım ondanda hiç bişey anlamadım pc ye de geçemediğim için botada bırakamadım katlayıcı heba oldu birde halen konuşuyosun çok haklıymış gibi ? tamam ilk gün bıraktın iyi eyw saol ama sonrası güvenip katlayıcı aldık boşuna gitti şimdide tüm suçu bana yıkma adam botting yapıyor bende yararlanıyorum sen bitirmedin mi kendi botting işlemini bu kadar olay bitmiştir tartışma çıkmasın ona göre !!!

Peki ben mağdur olmadımmı ? sana güvenip katlayıcı aldım 1 gün kullandım ondanda hiç bişey anlamadım pc ye de geçemediğim için botada bırakamadım katlayıcı heba oldu birde halen konuşuyosun çok haklıymış gibi ? tamam ilk gün bıraktın iyi eyw saol ama sonrası güvenip katlayıcı aldık boşuna gitti şimdide tüm suçu bana yıkma adam botting yapıyor bende yararlanıyorum sen bitirmedin mi kendi botting işlemini bu kadar olay bitmiştir tartışma çıkmasın ona göre !!!

Burdaki herkese sorabilirsin ben kimseyi mağdur etmedim herkes söylesin kaç k uri kastığını adamın id si şifresi yanlış suçu bizde buluyor..

Burdaki herkese sorabilirsin ben kimseyi mağdur etmedim herkes söylesin kaç k uri kastığını adamın id si şifresi yanlış suçu bizde buluyor..

Benimmi Id şifrem yanlış ? ben girince giriyor sen yanlış yapıyorsan ben bilemem kardeşim ya herneyse niye uzatıyosun botting işlemini bitirmişsin bu kadar. uzatmaya gerek yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri