Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

| Vizit23 | Vps-Vds | Botting İşlemleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vizit23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 493
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Benimmi Id şifrem yanlış ? ben girince giriyor sen yanlış yapıyorsan ben bilemem kardeşim ya herneyse niye uzatıyosun botting işlemini bitirmişsin bu kadar. uzatmaya gerek yok
Aynen de öyle senin gibi birini nasıl oldu da aldım vds ye hayret her dk ilgileniyoruz ne derseniz cevaplıyoruz...Deat Face e soru sordunuz cevapladı mı ? Adam gelip diyor çarım nie az kasıyor e kardeşim ben nerden biliyim tövbe yarabbi ya neyse kafam rahat kulağım rahat atarım kendi çarlarımı bota kassınlar nie milletle uğraşiyim sadece çok sevdiğim 2 kişiye mesaj atmayı düşünüyorum botting için onalrda 15 gün kalıcak

Aynen de öyle senin gibi birini nasıl oldu da aldım vds ye hayret her dk ilgileniyoruz ne derseniz cevaplıyoruz...Deat Face e soru sordunuz cevapladı mı ? Adam gelip diyor çarım nie az kasıyor e kardeşim ben nerden biliyim tövbe yarabbi ya neyse kafam rahat kulağım rahat atarım kendi çarlarımı bota kassınlar nie milletle uğraşiyim sadece çok sevdiğim 2 kişiye mesaj atmayı düşünüyorum botting için onalrda 15 gün kalıcak

Başarılar...

kardesım bottıng yapmayacak mısın artık..Yinede emeğine sağlık keşke o 15 gunluğun ıcınden bende olsaydım ya as çarlarımın hepsı banlandı yenı çar açtım o yuzden bu kadar ustune dusuyorum yoksa canın sağolsun eyw :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri