HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tanyol1 salak gibi yorum yazma bilip bilmedende konuşma !!
Vallaha şöyle söyliyeyim büyükweb de güvenilir bir firma Benim şuan serverim var İmza bölümünde bulabilirsiniz kısa lafın sözü Serverim OptimusDizayn da barınmaktadır Gayet de memnunum bunu OptimusDizayn ı övmek için söylemiyorum veyatta ondan sunucu aldım diye söylemiyorum adamlarda şöyle birşey var 7/24 Dedikleri laf gerçekden doğru Akşam 12 ye yakın bi sıralarda Filesimde sıkıntı çıktı OptimusDizayn Yetkilisi OKAN beyle msnden konustuk hemen 10 dakika bir sürede halletti Sitelerimde Sorun vardı onlarında allah razıh olsun halletti Yani Okadar çok İş yaptırdımki anlatamam Hiç üşenmeden hep gülümseyerek yaptılarPutty Scriptleri de Gayet iyi Zaten tanıtım konusunda görebilirsiniz.. Sadede geleyim 
BuyukWeb de iyi bir firma 2 seçenek arasından Buyukweb & OptimusDizayn ?
Cevabım= OptimusDizayn Diyorum :ka19: iyi forumlar

BuyukWeb de iyi bir firma 2 seçenek arasından Buyukweb & OptimusDizayn ?
Cevabım= OptimusDizayn Diyorum :ka19: iyi forumlar
Son düzenleme:
Hocam alıcının kararını etkileyecek müdahalede bulunmanız dogru deil
------------------------------------------------
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : @buyukweb; işini severek yapan sayılı insanlardan biridir.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :Kesinlikle hayır
Güvenilir mi ? :Kesinlikle evet
Sizce Almalımıyım ? :Kesinlikle evet
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)