kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Doom: The Dark Ages – Açık Dünya mı?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 49
  • Etiketler Etiketler
    darl doom the
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaviAy44

Emre Kırıcı
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Yönetici
Katılım
16 Tem 2019
Konular
715
Mesajlar
3,551
Çözüm
47
Online süresi
6mo 20d
Reaksiyon Skoru
2,110
Altın Konu
34
Başarım Puanı
309
MmoLira
19,559
DevLira
122
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

🌍 Doom: The Dark Ages – Açık Dünya mı?


⚔️ Selam Doom tutkunları! 🧠

Doom: The Dark Ages duyurulduğu andan itibaren sadece brutal dövüş sistemiyle değil, aynı zamanda farklı bir yapısal yaklaşımla da dikkatleri üzerine çekti. Klasik Doom oyunlarının aksine, bu kez karanlık bir ortaçağ evrenindeyiz. Peki asıl soru şu: Bu oyun gerçekten açık dünya mı, yoksa bölüm tabanlı ilerleyen bir yapıya mı sahip?

🎮 İlk İzlenimler:


Geliştirici ekip, oyunun tanıtım videolarında geniş araziler, atlı seyahat, kamp alanları ve çeşitli yan karakterlerle etkileşim görüntüleri sundu. Bu da oyuncular arasında “acaba gerçek bir açık dünya mı geliyor?” sorusunu doğurdu.

📌 Açık Dünya Gibi Geniş Ama…

Resmî açıklamalara göre oyun, “yarı açık dünya” tasarımına sahip olacak. Yani Skyrim veya Elden Ring gibi devasa, sınırsız bir harita değil; ama her bölge daha geniş, daha keşfedilebilir şekilde tasarlanmış. Oyuncu, görev rotasını özgürce seçebilecek, yan etkinliklere katılabilecek ve harita üzerindeki önemli noktaları kendi temposunda ziyaret edebilecek.
IMG_9803.png

🧭 Neler Beklemeliyiz?

At sırtında serbest dolaşım
  • Kamp kurma ve envanter yönetimi
  • Gizli zindanlar ve rastgele karşılaşmalar
  • NPC’lerle diyalog ve seçimli görev yapısı
Sonuç olarak, Doom evreni çizgisinden şaşmadan daha geniş bir oyun deneyimi sunuyor. Kısıtlı açık dünya diyebiliriz. Peki sizce bu sistem yeterli mi, yoksa tam açık dünya mı olmalıydı?

Görüşlerinizi merak ediyorum, tartışma başlasın! 👇
 
Konuların onaylanabilmesi için %75-80 Oranında Orjinal olması gerekmektedir.

Screenshot_1.png
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst