M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

2 lf3 + 10bin uri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozgurdrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozgurdrk

Level 5
TM Üye
Konular
136
Online süresi
3h 29m
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 11 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
121
MmoLira
17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

almanya 7 deyim mesajlara baktım 10bin uri filan yazıyodu tıkladım 2 lf3 10bin uri ve bişeyler geldi darkorbit mesaj bölümüne bakın herkeze geldimi bilmiyorum
22:25 DarkOrbit16.08.2012 destek paketi Firmanızı Space Pilot Tebrikler!

Siz de yaptık ve sizin de şirket adı ve şöhret ortaya koyarlar. Sizin yabancılar mücadele ve şirketinizin bu destek paketi gönderir diğer şirketler sizi desteklemek için. Bunu kullanmak ve ürün yayınlanmıştır almak için, sadece bu linke tıklayın: TIKLAYINIZ

1 Bankacılık katlayıcı
Hesabınızın Uridiumseite Uridium üzerine Holst var, otomatik olarak iki kez Uridium miktarını alacak bu işlem alırsınız. Bunu örneğin satın alıyorsanız 30.000 Uridium, sen 60.000 Uridium toplam yatırılacaktır. *

10.000 Uridium
Eğer yeni ekipman almak yapabilirsiniz Darkorbit prim para 10.000 ile, gemi ve uçakları tamir ya da ürün yükseltme.

2 x LF3 lazerler
Bu elit lazer Two sizin saldırgan potansiyel ileri bir sıçrama yapmak gerekir. Gemi üzerinde donatmak ve onların tere etkin ateş gücü en iyi şekilde.

5000 çekim MCB-50-Lazer Cephane
Tüm uzay pozisyonlarında bir yardım: MCB-50 elit cephane 5000 net geliri ile yabancılar ve düşman oyunculara karşı mücadele yandan daha kolay olacaktır.

150 PLT-3030 füzeler
Bazı yabancılar için PLT-3030-roketler hemen ölüm cezası. Düşman oyuncular onlarla eğlendiklerini ne anlamına gelmez.

Iyi bir işbirliği üzerinde pilot!
Yönetim Kurulu

DarkOrbit16.08.2012 22:25Unterstützungspaket Deiner FirmaGratulation Space-Pilot!

Du hast Dich soweit gut geschlagen und Deiner Firma Ruhm und Ehre gebracht. Um Dich in Deinem Kampf gegen die Aliens und die anderen Firmen zu unterstützen, schickt Dir Deine Firma dieses Unterstützungspaket. Um es einzulösen und die Items gebucht zu bekommen, klicke einfach auf diesen Link: HIER KLICKEN

1 Banking-Verdoppler
Holst Du Dir auf der Uridiumseite Deines Accounts Uridium, bekommst Du bei dieser Transaktion automatisch den doppelten Uridium-Betrag gutgeschrieben. Kaufst Du also z.B. 30.000 Uridium, werden Dir insgesamt 60.000 Uridium gutgeschrieben.*

10.000 Uridium
Mit 10.000 Einheiten der Premium-Währung im DarkOrbit kannst Du Dir neue Ausrüstung besorgen, Dein Schiff und Deine Drohnen reparieren oder Deine Items upgraden.

2 x LF3-Laser
Zwei dieser Elite-Laser dürften Deinem Offensivpotential einen Sprung nach vorne ermöglichen. Rüste sie auf Deinem Schiff aus und profitere von ihrer effektiven Feuerkraft.

5000 Schuss MCB-50-Lasermunition
Eine Hilfe in allen Weltraumlagen: Mit 5000 Schuss der Elite-Munition MCB-50 geht Dir der Kampf gegen Aliens und feindliche Spieler leichter von der Hand.

150 PLT-3030-Raketen
PLT-3030-Raketen sind für einige Aliens ein sofortiges Todesurteil. Was nicht bedeuten soll, dass feindliche Spieler Spaß an ihnen hätten.

Auf gute Zusammenarbeit, Pilot!
Der Firmenvorstand

Son düzenleme:
TÜRK 3 te yok

Çarına bayadır girmedin galiba ondan yolladılar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri