HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bu konuyu serveri kötülemek veya iyilemek için açmadım. Herhangi bir iftiradada bulunmuyorum.
Buda bir tanıtıma girer.
Buda bir tanıtıma girer.
Arkadaşlar abartısız oyunun benim dikkatimi çeken özellikleri şunlar :
-Gmler herhangi bir çar açıp ,bunu kimseye söylemeyip hatta ve hatta üstüne , "BEN GM DEĞİLİM" damgasını vura vura oyuncularla birlikte "Editli" bir şekilde oynuyor. Ve bu benim başıma geldi. Full dizili suram 3 psi olan bir savaşçıya basitçe yenildi , p olan küre adama savunmanın tr tipi olduğu bir serverda 360 çaktı. Ve en önemliside adam size basbaya "Ben GM değilim, editli değilim" diyor.
-Oyunda ayrımcılık var. Misal daha bu gün server'a saldırı oldu , oyunun 1 gün önceki yedeği yüklendi ve herkes itemlerini,skillerini geri isterken sadece en fazla ısrar edene verildi bu. Tabii gizli. Kimseye bir şey söylemeden.
-Gmler bazen bazen userlere küfür eder..
Örnek:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-Oyuncuların çoğu gmlerin arkadaşıdır , akrabasıdır.. Buna bir kanıtım yok ama oynarsanız kısa bir süre sonra yakınınızdaki oyuncuların gmlerin isimlerini bildiklerini öğrenirsiniz ve bundan biraz sonrada yok yeğeniymiş yok kuzeniymiş..
-Oyunda bazı kişiler 3,5k hpli dolaşıyor. Tabii bunlar gmleri tanıdıkları için kimse bir şey demiyor.
-Oyunda 3-5 kişi var onlarda gmlerin akrabası

Son düzenleme:
Küfürlü Resim Koymak Yasak Diye Biliyorum Onun Yerine Resmin Linki Yapıştır.
Tamam karsm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Anket
- 5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 105
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 85
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 14
