Öncelikle bu konuyu serveri kötülemek veya iyilemek için açmadım. Herhangi bir iftiradada bulunmuyorum.
Buda bir tanıtıma girer.
Buda bir tanıtıma girer.
Arkadaşlar abartısız oyunun benim dikkatimi çeken özellikleri şunlar :
-Gmler herhangi bir çar açıp ,bunu kimseye söylemeyip hatta ve hatta üstüne , "BEN GM DEĞİLİM" damgasını vura vura oyuncularla birlikte "Editli" bir şekilde oynuyor. Ve bu benim başıma geldi. Full dizili suram 3 psi olan bir savaşçıya basitçe yenildi , p olan küre adama savunmanın tr tipi olduğu bir serverda 360 çaktı. Ve en önemliside adam size basbaya "Ben GM değilim, editli değilim" diyor.
-Oyunda ayrımcılık var. Misal daha bu gün server'a saldırı oldu , oyunun 1 gün önceki yedeği yüklendi ve herkes itemlerini,skillerini geri isterken sadece en fazla ısrar edene verildi bu. Tabii gizli. Kimseye bir şey söylemeden.
-Gmler bazen bazen userlere küfür eder..
Örnek:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
-Oyuncuların çoğu gmlerin arkadaşıdır , akrabasıdır.. Buna bir kanıtım yok ama oynarsanız kısa bir süre sonra yakınınızdaki oyuncuların gmlerin isimlerini bildiklerini öğrenirsiniz ve bundan biraz sonrada yok yeğeniymiş yok kuzeniymiş..
-Oyunda bazı kişiler 3,5k hpli dolaşıyor. Tabii bunlar gmleri tanıdıkları için kimse bir şey demiyor.
-Oyunda 3-5 kişi var onlarda gmlerin akrabası

Son düzenleme:
Küfürlü Resim Koymak Yasak Diye Biliyorum Onun Yerine Resmin Linki Yapıştır.
Tamam karsm
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)