Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Rastamt2

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan adem23456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

Bu tanıtımı okuduktan sonra oyuna girmeyi düşünüyormusunuz?

  • Hayır

  • Evet


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

Öncelikle bu konuyu serveri kötülemek veya iyilemek için açmadım. Herhangi bir iftiradada bulunmuyorum.
Buda bir tanıtıma girer.


Arkadaşlar abartısız oyunun benim dikkatimi çeken özellikleri şunlar :

-Gmler herhangi bir çar açıp ,bunu kimseye söylemeyip hatta ve hatta üstüne , "BEN GM DEĞİLİM" damgasını vura vura oyuncularla birlikte "Editli" bir şekilde oynuyor. Ve bu benim başıma geldi. Full dizili suram 3 psi olan bir savaşçıya basitçe yenildi , p olan küre adama savunmanın tr tipi olduğu bir serverda 360 çaktı. Ve en önemliside adam size basbaya "Ben GM değilim, editli değilim" diyor.

-Oyunda ayrımcılık var. Misal daha bu gün server'a saldırı oldu , oyunun 1 gün önceki yedeği yüklendi ve herkes itemlerini,skillerini geri isterken sadece en fazla ısrar edene verildi bu. Tabii gizli. Kimseye bir şey söylemeden.

-Gmler bazen bazen userlere küfür eder..
Örnek:

-Oyuncuların çoğu gmlerin arkadaşıdır , akrabasıdır.. Buna bir kanıtım yok ama oynarsanız kısa bir süre sonra yakınınızdaki oyuncuların gmlerin isimlerini bildiklerini öğrenirsiniz ve bundan biraz sonrada yok yeğeniymiş yok kuzeniymiş..

-Oyunda bazı kişiler 3,5k hpli dolaşıyor. Tabii bunlar gmleri tanıdıkları için kimse bir şey demiyor.

-Oyunda 3-5 kişi var onlarda gmlerin akrabası :D
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst