HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
katılırdım ama yaş tutmuyo bide sbs var çalışmaya başladım bile 8.sınıfım tek sınav aslında tehlikelide olsa ufak bi bug biliyorum kbotu sınırsız çalıştırmak için ama dediğim gibi tehlikeli ip filan gizlemen gerek yoksaa.....
Ağzını Sıkı Tutabilen Kişiler Arıyoruz.Bu Kabiliyetin Sende Olduğunu Düşünmüyorum.Bi Önceki Verdiğim Bugda Beni Hayal Kırıklığına Uğrattın.Senin Bu Gruba Girmen Zor...Ö.m yolladım
EEe base kimler timde ?
Beni al yoksa ağlarım![]()
![]()
Yarın Sabah Açıklığa Kavuşturacağız.İlk Önce Bi Araştırma Yapıyorum

Korkmaza katılıyorum. Takıma girersek, bilgilendirme yapılacak mı? oyun açığı bulmak için?
250 Mesaj Altı Üyelerin Şansı Çok Düşük.Takıma Girenlere Özel Mesaj Üzerinden Bulunan Buglar Veya Yeni Programlar Vt. Li Bir Şekilde Verilecek.
Yarın Saat Sabah 11 Gibi Belli Olacağını Tahmin Ediyorum.Sadece Başvuruları Bekliyorum.Elenenler Nedenleriyle Beraber Konuya Dahil Edilecektir.
Yarın Saat Sabah 11 Gibi Belli Olacağını Tahmin Ediyorum.Sadece Başvuruları Bekliyorum.Elenenler Nedenleriyle Beraber Konuya Dahil Edilecektir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)