Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Turkmmo Bug Team.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GxBasE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 191
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bi program var kendi öçarlarını koyuyon koyuyon sen ayarlıyon hangş mermi sıkcakalrını filan sen nereye onlar oraya gidiyo ama şu fixlenen değil fizlenmeyen denemiştim çalışıyodu 2 hafta önce ama proglamı kaybetim bi arayın derim

Birçoğumuzun Bildiği Gibi Neredeyse Her Güncellemeden Sonra Bigpoint Oyun Hataları İle Karşılaşıyor.Bu Oyun Hatalarıda Genellikle Biz Oyunculara Yardımcı Oluyor.Bir Çok Arkadaşımızında Bildiği Alman Forumundada Böyle Bir Uygulama Var.Bende Bizim Forumumuzda Neden Olmasın Diyerek Böyle Bir Uygulama Başlatmak İstiyorum.Maximum 10 Kişiden Oluşan Bir Grup Kurarak Buldugumuz Bug ve Programları Güvenlik Çerçeveleri İçerisinde Bu Grup İçerisinde Paylaşacağız.

Min. Yaş Sınırı : 17
İyi Bir Forum Geçmişi.
Oyun Bilgisi İyi Düzeyde Olan Üyeler Gruba Alınacaktır.

İsim Soyİsim : __________
Yaşadığı Şehir : __________
Turkmmo Aktif Kullanım Yılları : __________

Forumu Doldurarak Özel Mesaj İle Göndermenizi Rica Ediyorum.

Gruba Alınan Üyelerin Grupta Olduğunu Belli Etmek İçin Grup Açıldığında İmza Düzenlenerek Dağıtılacaktır.

Kriterlere Uyarak Katılmak İsteyen Arkaşalar Konu Altına Katılmak İstiyorum Yazmalarını Rica Ediyorum.

Teşekkürler... İyi Forumlar

Batuhan
Sevinç
16,5 17 ye az kaldı
ESKİŞEHİR
2009 da darkorbit e basladım
Cevrem cok genıstı suan oyun botlar fln oldugu ıcın hepsı bıraktı
turkmmo ya 2010 gıbı kayıt oldm ban yedım bısıler oldu yenı uyelık actım karıstı hersey fln

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri