farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

ArtemisBİLİSİM Yalanı (KANITLI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnlineMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 209

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu söyleyen arkadaslar ; yok mutluyum yok 3 server aldım yok güvenebilirsiniz , diyenler ArtemisBilisim artık yolun sonuna geldin. Dün bana Server 1 saat içinde teslim olacağı bildirildi ve ben bugün saat 11:03:31 de 25 TL yatırdım. Adamlar saat 15:38 gibi MSN ye girdi ve hiç bir cevap vermedi. ! Sakın İnanmayın bunlara ! KANIT Mı istiyorsunuz ALIN Kanıt !

Kanıt 1 ( Adamların sitelerine ulaşılmıyor. Parayı yatırmadan önce bana tema yapıyorum dedi bahaneleri bu. ! ) :
c5utu.jpg

Kanıt 2 (Adamlara tam 7 Saattir yazdım gene cevap yok) :
c5v2g.jpg

Kanıt 3 ( İyi bakarsanız Artemisbilisimin IP si ortada yok ama TURKMMO ' nun Ipsı Görülüyor..) :
c5v8k.jpg
ArtemisBilisim ARTIK TARİH OLDUN. KİMSELERİ ARTIK KANDIRAMİCAKSIN YETEER. !

3. Resimde ne anlatmaya çalıstıgını açıklarmısın birinde turkmmo.com yazmıssın aratmışsın turkmmo.com ile artemis bilişimin ne alakasi var ?

3. Resimde ne anlatmaya çalıstıgını açıklarmısın birinde turkmmo.com yazmıssın aratmışsın turkmmo.com ile artemis bilişimin ne alakasi var ?

fark etmediysen pes artık :) iyice bakarsan görürsün turkmmo da IP Gözüküyor artemis de gözükmüyor değil mi ? istersen sende gir aynı siteye iyice bak bildiğin tüm siteleri yaz hepsinin IP Si cıkar ama Artemisbilisimin yok. Çünkü sahtekarlar. YS Numaraları sahte.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri